André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Fyrkantiga ögon

Ella har liksom inte riktigt förstått det där med att inte sitta nära tv/data skärmen.

DSC_0003 DSC_0007 DSC_0011 DSC_0033

Teletubbies är iaf en av hennes favoriter och jag kom ihåg när jag var ca. 15 vårar och sa att ”När jag väl får barn ska mitt barn aldrig få se Teletubbies”. Blev inte riktigt som jag tänkt mig men hon gillar det så då är det väl självklart att hon ska få se på det.

Det här med att sitta nära skärmen bryr jag mig väl inte sådär jätte mycket om då det nästan aldrig händer här hemma. 1 gång är ingen gång och 2 är lika med 0 liksom, men skulle det ske varje vecka så skulle det ju vara en annan femma.

Nu är det dags att förbereda kvällens middag för kl. 17.50 åker jag mot Skutskär för mitt första träningspass sen min sjukdom. Har fortfarande lite hosta och snuva kvar men lite frisk luft har väl aldrig skadat om inte luften kommer i stora mängder och hög fart.

avslut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *