André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Vinterpromenad i de gröna

Zzzz.. Vilken seg dag.

Ella och jag blev hemma från förskolan/jobbet idag med då båda fortfarande var hängiga. Ella däremot blev bättre ju längre dagen gick och bestämde sig för att vi skulle gå ut och det kan ju vara bra då vi både behövde frisk luft då vi låg inne hela dagen igår. På promenaden så träffade vi på en mask som vi stannade och pratade med, han låg mitt på gångvägen och såg väldigt hängig ut så vi beslutade oss för att hjälpa han ner till gräset vid sidan om gångvägen med en pinne som vi hittade. Att stanna på bron som vi har utanför vårat område och vinka till alla bilar var också roligt men alla var så tråkiga och vinkade inte tillbaka så vi beslutade oss för att gå hem istället.

När Ella väl somnade vid halv 1 tiden så var jag helt slut så det blev sängen efter att jag hängt upp tvätten men de blev inte långvarigt då hon hade bestämt sig för att vakna 20 över 1.. Hahah..nu när jag tänker efter så låter jag som ni alla tjejer påstår ” När en kille blir sjuk så blir han dödssjuk” och ja så blev det idag! Huvudvärken kom och nacken ville döda mig samt att jag blev fruktansvärt hängig! Det är såna här dagar man vill ha någon som kan ta hand om en men som tur var så ville Ella ligga i min famn och kolla film när hon vaknade.

Annars idag har det inte hänt så mycket och det är fortfarande oklart om jag ska till jobbet imorgon. Tänkte vänta tills imorgon bitti för att se om jag mår bättre och om Ella lär stanna hemma imorgon också.

image1

image2 image3

avslut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *