André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

7:e koppen te

Kvällen slutade inte så bra igår kväll då jag fick torrhosta som vägrade att gå över.. hostade tills jag inte hade någon röst kvar och halsen värkte, vaknade även på natten av att hela halsen var torr och öm efter allt hostande. I morse så blev det iaf gå iväg med Ella till förskolan men sen orkade jag inte mer.. sjukanmälde mig från jobbet och däckade på soffan och vaknade i ett rus av att det ringde. Ella mådde tydligen sämre och jag fick dra på mig kläderna och gå som en zombie till förskolan för att hämta henne och sen dess har vi varit sängliggande, jag i feber och Ella med den snorigaste näsan ever och en jobbig slemhosta 🙁 Hoppas hon blir bättre snart, är så jobbigt att se henne så sjuk 🙁

Under den vakna tiden idag har det blivit att försöka kurera sig på alla de örter och liknande proviant vi har här hemma. Alltså 7 koppar te, honung, saltvatten och echinagard då det var allt som jag hittade. Kanske dags för en storhandling snart..

Det blir heller ingen träning för mig ikväll då jag fortfarande känner mig extremt hängig och nu vaknade även Ella också.. Blir väl att ta upp henne och lägga oss i stora sängen och kolla på pippi Långstrump.

Ha en fantastisk dag alla!

DSC_0521 DSC_0528

avslut

En reaktion på ”7:e koppen te

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *