André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

UNIK – Skutskär 7-1 (4-0)

Det blev att kliva upp tidigt igår morse för att komma igång i kroppen och huvudet innan det var avfärd med ”sandvikengrabbarna” mot Skutskär. Väl framme i Skutskär så var det dags att börja packa in all utrustning i bussen och ladda upp inför dagens plump-spelande.

Sebbe, Allan, jag och Sjöberg blev dom som tog sig ann dagens plump. Det gick bra till en början i båda omgångarna men sen så gick det som vanligt, åt skogen 😉 Jag kom sist första omgången och fick återigen ha på mig våran ”snygga” gula brandmans mössa omgången efter.

Men nu var vi framme i Uppsala så den omgången fick vänta tills efter matchen. Nu var det full fart med uppladdningen och dags att sätta igång alla våra förberedelser med teori och uppvärmning samt ett och annat massagepass.

Trots att vi endast har haft ett fåtal träningar på stor is så står vi upp bra till en början mot UNIK som haft stor is i 2 månader. Men efter drygt 2-5 min så åker Wedda på en ruskigt ful bentackling så att han får föras av planen med en kraftig lårkaka.. Kändes som att luften lite gick ur oss ganska rejält redan då och när även vi får en utvisning strax efter för ”bentackling”.. snarare brytning.. så tar UNIK ledningen med 1-0. 2-0 kommer strax efter, då också efter ytterligare en bentacklingsutvisning för oss. Man ska inte klaga på domarna men man kan tycka att dom kan hålla en bra och jämn nivå matchen igenom. Tyvärr kändes det inte så den här matchen och när väl slutsignalen för första halvlek gick så stod det 4-0 på tavlan..

Tyvärr så får vi en riktigt dålig start på andra halvlek då UNIK ökar på sin ledning till 5-0 innan klockan slagit 46 min. Johan Sjöberg reducerar till slut efter en hörna till 5-1 men närmar än så kom vi inte och slutresultatet blev till slut 7-1. Det blev tyvärr för mycket åka bandy än spela bandy idag.

Jag måste bara tillägga att UNIK´s målvakt Jesper Bergelin gjorde en riktigt bra insats mellan stolparna och kändes väldigt trygg i sitt spel.

Hemresan blev lite segare än ditresan men det lättades upp lite då jag efter sista omgången i plump lyckades tvåla dit Sjöberg så han fick ta över den gula mössan, längtar som den till nästa bortamatch 😉

Men först ut är Tellus på onsdag då vi äntligen kan få våran efterlängtade hemmapremiär på Skutskärs IP tack vare ett stort engagemang och jobb av eldsjälar i Skutskär!

Lagets tre stjärnor

3 stjärnor – Johan Sjöberg

2 stjärnor – Jens Wickberg

1 stjärna – Mikael Mäki

asdas dsads Namnlös sdaasad sdsd

                        Bilderna är lånade från unt.seavslut

En reaktion på ”UNIK – Skutskär 7-1 (4-0)

  1. Tråkigt med förlust men samtidigt lär man sig mycket . Tex : Bra med rätt domare Bra med is Alla i laget måste ha rätt inställning Att ha roligt tror jag hjälper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *