André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Nu är det fredagsmys

Äntligen är fredagen kommen och jag ska alldeles strax bege mig hemåt från jobbet för att först hämta upp Ella på förskolan och sedan bege mig raka vägen hem till sängen och ha film maraton, hoppas bara att Ella känner samma sak.

Idag på jobbet så blev det först börja med att städa hotellet då alla gäster flyttat ut och det kommer in nya ikväll. När jag kommit halvvägs på hotellet så var det dags för möte nere på LifePuzl. Mötet gick bra och vi har fått nya idéer och tankar som vi kommer diskutera igenom på måndag och lägga upp en plan. Sen var det dags för lunch och dagens matlåda som innehöll kycklinggryta med ris, fantastiskt gott måste jag säga.

När väl magen var fullproppad och energin hade kommit tillbaka lite så blev det upp till hotellet igen för att slutföra dagens sysslor och nu sitter man här framför datorn och har sammanställt dagens arbete. Så nu väntar jag bara på att man ska orka sig upp ur den här sköna datastolen och sedan bege sig hemåt.

Visst ja, idag ska det börja julpyntas hemma också kom jag på.. Frågan är bara hur jag ska orka de!? Äsch man är väl förälder och då orkar man ju allt, så tänkte iaf jag när jag var barn. Men så är det inte riktigt.. Alla är vi människor och att försöka vara någon superhjälte som orkar allt och aldrig har problem kommer aldrig att hålla i längden. Tro mig ni är bra som ni är. Så jag skippar nog julpyntet och har film maraton istället.

Bryt ihop och återuppstå 1000 gånger starkare!

 fff

avslut

En reaktion på ”Nu är det fredagsmys

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *