André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Bros before hoes

Fredagen är här och som vi har väntat!

Dagen började med en sovmorgon fram till 10:e då jag tyckte att det var dags att kliva upp för att hinna med alla mål mat som måste i magen idag då vi har match mot Selånger imorgon kl 15.30 i Göransson Arena. Be there!

Annars idag så har det blivit lite fredags städa för att få det fint inför helgen. Samt att det blev en tripp ner till Jernvallen för att spela bowling med Philip och Jonas innan det var dags för att säga hej då till Philip (min systers son) som har varit här hela lovet. Vi hann spela 3 rundor på bowlingen och det blev jag som tog hem de två första rundorna innan jag och Jonas lät Philip vinna sista. Eller så var vi bara för dåliga sista rundan så han vann 😉

När jag och Jonas kom hem efter att ha varit nere på stan en stund så blev det slockna i soffan då båda var helt slut och frös som bara den, det är liksom -5 ute nu. Burr!! Efter det så lära Jonas åka iväg igen för att fira 10 månader med sin tjej. Hallå, bros before hoes Jonas! Trodde vi hade vår brödraskap kvar 😉  iaf så fick han låna lite av mina kläder så det blev en tripp in i mina garderober för att hitta något som skulle passa. Det fick bli ett par svart humör jeans med en vit tröja från något märke som jag inte kommer ihåg just nu samt en svart kavaj och ett halsband från smash. Får fixa ett kort på honom imorgon så får ni se hur stilig han blev 😉

Själv så blir det en lugn kväll med lite mys för mig själv, lät precis som jag skulle besudla mig själv eller något!? Men med mys menar jag en kopp te, choklad och ett bad!

Ha en underbar fredagskväll alla !

IMG_9806 IMG_9809

IMG_9831

 

avslut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *