André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Hej då alla ”måsten”

Nu sitter man här med sin blåa kopp kaffe med mitt namn på och hade tänkt att jag ska börja vakna till innan det blir en power-walk i det härliga vädret. Frosten ligger fortfarande kvar över grannarnas tak och solen skiner in genom fönstret och stör mitt tv tittande, kan de bli mer lockande att gå ut? Ja det kan det faktiskt för det är vindstilla också!

Dagen idag ser osäker ut men jag tror det kommer bli en tripp ner på stan för att kika på utbudet där. Sen är det dom här ”måsten” som man måste ta tag i som att handla, skicka in en ansökan, skicka tillbaka webbkontakten till 3 och en massa mer.. Men gud så skönt det kommer vara när dom ”måsten” är borta! Nej nu blir det dags att sätta igång alla ”måsten”

Ha en otroligt underbar dag!

I nästa inlägg kommer ni få reda på hur man skaffar gratis xbox live, så missa inte det xbox nördar!

avslut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *