André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Gratis Xbox Live

Hej hopp alla Xbox nördar!

Nu är det snart helg och dags för alla halvtidsspelande Fifa nördar att anta min utmaning. Adda Borgensgrabb på Xbox live och gör er beredd för storpisk i helgen för jag är redo. Frågan är bara, är du?

Jag kan göra er lite glada med att ge er gratis Xbox live i 7 dagar. Gå bara in på länken nedan och följ instruktionerna!

Gratis xbox live

2495560-xboxlive_rgb_stacked_2013

avslut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *