André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Rättvik – Skutskär 4-5

I fredags spelade vi ytterligare en träningsmatch och Rättvik stod för motståndet!

Allt började bra i bussen där jag skrällde och vann i plump efter ett nervkittlande sista giv. Hade man satsat pengar på det så hade man nog blivit många tusen kronor rikare.

Matchen började väldigt trevande, som om vi inte riktigt var med från start inställningsmässigt men trots det så står vi emot bra och tar ledningen med 1-0.  Men sen så vände det och Rättvik tryckte på och vände till 3-1 tills det återstod 1 min av första halvlek då vi reducerar till 3-2. Helt rättvist resultat i första.

I halvtid pratar vi om att vi måste få av oss ”div. 1 byxorna” och på med den Allsvenska dräkten och det visade sig i andra halvlek!

Vi kom ut som ett helt nytt lag men började med att hålla bollen lite länge och det resulterade till 4-2 till Rättvik. Men sen kom de grön gula ballarna fram och vi satte en hög press som Rättvik inte alls var bekväma med och det resulterade med 4-3 och  4-4 och sedan 4-5 i slutminuterna.

Siffrorna för oss borde nog varit lite större då vi missar en straff och vinner hörnstatistiken med 11 – 5. Men annars så är det riktigt roligt att se laget från sidan när de spelar som de gjorde i andra halvlek! Fantastisk laginsats från målvakt till forward!