André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Liten uppdatering

Då jag varit lite upptagen av annat under helgen så kommer här en snabb sammanfattning.

Vi börjar med Lördagen då fredagen kommer handla om bara bandy!

Min systerson Philip kom upp till Sandviken under fredags kvällen så under lördagen blev det väldigt mycket umgås med honom och Jonas som kikade förbi på eftermiddagen för att spela Fifa turnering. Vår vän Fanny Bergman kom även också på besök så när vi inte orkade spela mera så blev det kika film och snacka skit hela kvällen.

Söndagen såg ut nästan exakt som lördagen men under söndagen så tog vi en cykeltur runt Sandviken för att visa Philip lite mer än Vallhov där jag bor. Vi kikade även på när AIK tog emot Åtvidaberg i en riktigt rolig match där AIK ägde matchen från start och vann till slut med 4-1. Ja man kan nog säga att vi kanske inte har gjort så mycket men att vi har haft roligt och försökt strunta i telefoner och datorer och istället umgås med varandra :)

avslut

2 thoughts on “Liten uppdatering

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *