André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Tidig julklapp!

IMG_9734

Dagen började med ett härligt gympass på Gästrike gym där biceps och bröst stod på schemat. Min PWO ”F#cked up”  gjorde sin grej idag så jag kände mig pigg och orkade mer än vanligt under hela passet, ska nog börja testa att köra med det innan bandyträningarna också.

Ella skulle gått på förskolan fram till 3 idag men det fick bli en kort dag då jag valde att hämta henne vid 1 tiden och tog med henne på en långpromenad istället. Väl hemma blev det lägga sig i sängen för att kolla på monsters inc igen och Ella satt med öppen mun och reagerade inte ett dugg på att jag fotade henne, hon tycker nog att den filmen är riktigt bra 😉

Vid 6 tiden så möttes vi Sandviken grabbar upp för att åka mot Skutskär där det skulle visa sig att ett stort paket skulle vänta på mig! Bilresan gick relativt fort trots den tråkiga vägen och det dåliga vädret, hoppas att det snart blir minusgrader och snö så man slipper det här dystra vädret. Väl framme så kom den stora glädjen när jag såg vad som stod på min plats, ett stort paket med ”sport ewa” tejp på. Det kunde bara vara en sak.. och det var det, mina helt nya Reebook 9k benskydd 😀 Tror nog inte att jag haft ett sådan leende på länge! Men nu blir det en omställning från att ha spelat med mina gamla benskydd i cirkus 10 år till dom här som är längre, bredare och sjukt mycket stelare just nu men dom blir mjukare med tiden.

Träningen gick faktiskt relativt bra trots den nya utrustningen och jag ser fram emot att bli tryggare i den så jag kan gå för 120 % i alla situationer. I morgondagens match mot Rättvik blir det bänken för min del då Mäki ska briljera mellan stolparna. Hoppas att vi går ut och bjuder upp till dans och får en härlig hemresa med en vinst i bagaget!

IMG_9735Mina nya älsklingar 😉

avslut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *