André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Warner Music Sweden AB

Ella var ledig från förskolan idag så vi beslutade oss för att ta en städ dag delux.. eller i alla fall jag medans hon lekte i badkaret med duschslangen och gjorde rent hela badrummet med duschen, så nu är hela lägenheten helt ren. Känns skönt att det inte fastnar saker under fötterna när man går längre, men nu blir det bara soffhäng hela kvällen för jag är helt slut 😉

Fick ett mail nyss från Emma som arbetar för Warner Music Sweden AB som berättade att de har släppt en lyricvideo till ledmotivet för Portkod 1525, alltså ”Luckiest Girl”. Riktigt bra gjord musikvideo och jag måste faktiskt säga att det är en av de bästa lyricsvideos som jag sett utan att överdriva. Kan nog ha att göra med att jag älskar neon, natten och storstäder!

avslut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *