André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

En tripp till Gävle och vidare

Blev en efterlängtad sovmorgon till halv 10 idag, kändes som att det var ett måste efter den här helgen. När man väl kommit upp och lämnat Ella på dagis så blev det ner på ABF för att fixa papper för nystartsjobb samt blankett att man varit där och tro det eller ej men det var inte väntetid när jag var där utan själva besöket tog kanske 10 minuter. Det är inte ofta det händer på statliga myndigheter men när det väl gör det så är det bara att tacka och ta emot!

Bussresan till Gävle gick väldigt fort, kan nog ha att göra med att jag fått en ny favoritlåt (Fall out Boy – The Phoenix) som jag nästan lyssnade sönder på. Skulle inte bli förvånad om jag satt och sjöng och hela bussen kollade på mig heller, men men sån e jag and I don´t give a fuck about what people think about me 😉

Minns ni mitt inlägg i tisdags där jag berättade om att jag slagit i knät och fick hjälpas av plan? om inte så får ni läsa de för jag pallar inte berätta igen.. iaf. så konstaterade min sjukgymnast att mitt inre ledband fått en irritation så jag fick genast dra på mig ett par fantastiska snygga brillor och lägga mig ner för att få laserbehandling runt knät i ca 30 min för att sedan köra ett lättare styrke/rörlighets pass.

Eftermiddagen avslutades med en promenad med en gammal vän och hennes son runt området där vi bor. Riktigt trevligt och det blir troligtvis någon till promenad i veckan så Ella också kan haka på  🙂

Nu har jag precis sett klart på Robocop, en helt okej film med ögonorgasm för er tjejer 😉

God natt på er <3

IMG_9662

IMG_9664

IMG_9660

avslut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *