André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Helenelund – Skutskär 2-9 (träningsmatch)

Äntligen fick vi spela en hel match med 3 st domare!

Igår tog vi det säkra för det osäkra genom att skippa bussen och ta bilar ner till Uppsala för match mot Helenelund i Relita hallen. Uppladdning till match brukar egentligen börja några dagar innan matchdagen men eftersom vi hade match i lördags så blev det inte lika lång uppladdningen till gårdagens match men trots de så går vi ut på isen med full energi och visar hjärta för klubbmärket. Självklart har man svackor under en match och även vi i den här matchen men jag tycker att vi klarar vår svacka riktigt bra och tack vare en kämpar insats av hela laget så har vi bara släppt in 2 bollar när matchen är slut och det ser jag som klart godkänt! Fortsätter vi såhär kommer Allsvenskan bli rolig! Ska jag vara lite självkritisk så ska det inte behöva bli den första straffen då jag ropar och går ut för att plocka ner ett inlägg men felbedömer bollbanan och får den på benskydden och rakt ut i banan som sedan resulterar till straffen. Som tur var tog jag straffen och sedan ytterligare en straff ca. 5 min senare. Men min skönaste räddning blev med ca. 2 minuter kvar när Helenelund kommer i ett friläge med två man och bollhållaren spelar den andra som bara ska raka in den men där ligger jag i luften och lyckas få bollen på handleden och sedan rensar backarna bort den. Matchen slutade 2-9 och näst på tur blir Rättvik borta på fredag.

 När man är så fokuserad under en hel match och sedan kommer in i omklädningsrummet och slappnar av så blir iaf jag helt förstörd, så direkt när man kom hem så slocknade jag utan vaggning 😉

Videoklipp från matchen finner ni här!

avslut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *