VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Eko-mat & brunch på lokala bondgården

Så ofta som vi hinner försöker vi besöka den här lokala bondgården där man kan köpa med sig ekologiska och närproducerade varor hem. Varje helg under sommarmånaderna ordnar de även med en riklig brunch och det smakar ju så fantastiskt gott, allt. Vi älskar att bege oss dit, dels för den goda maten och de härliga, fräscha råvarorna som man kan köpa med sig, men också för att de har en bond-lekplats för de allra minsta. Sist men inte minst har de även en vingård i anslutningen till bondgården, men det vinet har jag ännu inte hunnit smaka på. Jag avnjuter hellre kaffe och färskpressat till en god brunch, vin och champagne har aldrig riktigt varit min grej till helgens smakfullaste måltid.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig