VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Träning, hajk & picknick på 1744 meters höjd

imageimageimageimageimageimageOk, jag låter dessa bilder sammanfatta vår lördag. Tyvärr var vädret inte så bra och de vanligtvis så sköna bilderna från hög höjd och de schweiziska bergen är inte lika färgglada idag – men ni förstår vad vi har fått uppleva. En fantastiskt vacker picknick & grill på 1744 meters höjd. Vi hajkade oss hela vägen upp och jag är stolt som en tupp över Nicolas som klarade att gå den långa och branta sträckan själv. Utan hjälp från oss. Alexis hade vi i bärsele och han klagade inte heller, men att Nicolas klarade det så bra är verkligen riktigt coolt med tanke på att han bara är tre år gammal. Där går han verkligen i sin pappas fotspår. Jag är mer en pilates & yoga-person (även om jag utövar andra sporter lika gärna) och pappa den som orkar klättra sig uppför bergen. Inte så konstigt, med tanke på att han växte upp i det här området. Och det är sannerligen en bra grogrund för Nicolas också – och hans framtida sport- och motionsintresse.

Hursom, på höga höjder i de schweiziska bergen finns inte sällan ett område där man kan grilla. En grill-station, så att säga. Så vi tog med oss det vi ville slänga på grillen och njöt sedan av god och rökig mat, fantastisk vy och den där perfekta alpluften som jag älskar. Och som jag påstår gör oss friska och krya.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig