VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN FLYGANDE MAMMA PÅ UPPTÄCKTSFÄRD

imageimageimageimageAtt cruisa runt med denna högtekniska cykel även bekant som Flyer, är bland det bästa jag varit med om. Det finns också släpvagn vilket är helt underbart för barnen. De njöt i mer än tre timmar (med paus för fika och matinköp) där bakom mig,  medan jag körde mig fram på de stora och små vägarna här, i den här vackra och naturvänliga delen av Schweiz. Det är så underbart att få uppleva naturen på det här viset också och det är ju inte illa pinkat att jag dessutom är snabb på vägen OCH känner inte av lasten bakifrån. Vi handlade saker som vägde säkert tio kilo också (om inte mer) och jag märkte ingenting. Hemma hos oss, dvs. på väg upp till vårt hus är det en jädrans backe, men den klarade jag ju också galant. Herregud vilken trevlig upplevelse!

Anledningen till att jag har den här Flyern är att jag egentligen fått låna den av min goda vän Sabine – om jag gillar den ska jag investera i en sådan. Med en släpvagn. Då ska jag jävlar anamma vara på G med barnen hela dagarna. Så skönt att slippa bilen och SÅ skönt att jag bara kan låta Alexis sussa där bak medan jag går in i affären och handlar (istället för att behöva klicka ut honom ur sätet/babyskyddet, som gör att han vaknar direkt igen)

Så, nu är det lite paus på det och sen ger vi oss ut på vägar igen. Men först – avnjuta en god äppelpaj jag nyss bakat. Med vaniljsås på det!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig