VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGENS MAMMA-OUTFIT OCH TVÅ VILDA BARN

fash1fash2fash3fash4Klänning/kofta: Free People // Shorts: avklippta jeans från Monki (gamla som gatan) // Solisar: River Island // Moccasiner: Minnetonka

Hej vänner,

har ni en bra ”förstart” på helgen? Jag älskar torsdagar. Känns lite som ”bara en dag till då jag är ensam med barnen och från och med imorgon får jag hjälp i nästan tre dygn”, haha. Jag älskar att vara med mina barn 24 timmar om dygnet men det är påfrestande och svårt ibland. Idag har jag åter haft en härlig dag med de bägge men det är inte alltid så enkelt när man har en treåring som självklart vill upptäcka allt – och en krypande baby som vill exakt samma sak. Nicolas kan jag ju lämna själv lite så han får leka för sig själv i trädgården eller inne, men Alexis måste jag hela tiden hålla ögonen på. Han vill alltid vara i närheten av Nicolas, så om Nicolas är ute i trädgården så måste Alexis prompt dit och krypa – och störa Nicolas genom att typ ta sönder hans leksaker.

Så imorgon kommer min kära T hem lite tidigare och så har vi hela helgen att hjälpas åt med våra två vildingar. Längtar verkligen efter semester nu, även om har jag en del jobb kvar. Idag klickade jag hem en fantastiskt fin klänning och tänkte hitta några fler fina saker inför vår kommande resa. Känns nästan pirrigt i magen. Tre veckor med sol och bad, vänner och familj och garanterad sol. Lyx!


Kommentarer


  1. Kaffemorsan 9 juni, 2016 on 20:14 Svara

    Snygga kläder och vilken härlig utsikt!

    • andreagrue 10 juni, 2016 on 08:46 Svara

      Tusen tack! Ja det känns fortfarande lite konstigt med bergen som utsikt – jag är född och uppvuxen i Stockholm och väldigt ovan vid så höga berg :)) Men nu börjar jag smått vänja mig efter mina fyra år här i Schweiz. Det är vackert, naturen är otrolig. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig