VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DET HÄR ÄR JAG – VILKA ÄR NI?

dsc_1402_545414552a6b22536c93fb61Hej,

Vad kul att ni har hittat hit! När jag fick min andra son Alexis kände jag att jag inte kunde få tid nog för att kunna blogga och dagligen bjuda mina läsare på vackra bilder men jag kunde helt enkelt inte helt låta bli att blogga. Så nu startar jag upp min nya blogg här på Allt För Föräldrar och jag hoppas och tror att tiden kommer att räcka både till min underbara familj, mitt jobb, mina intressen och så en herrans massa bloggande. Jag kommer göra mitt bästa att dagligen bjuda er på inspiration i form av god mat, bra träning och resor som vi själva är med om eller som är inplanerade.

Till er som inte ”känner” mig är jag en stockholmstjej som flyttat till Schweiz och bor nu här i vårt vackra hus tillsammans med min man T och våra barn Nicolas och Alexis. Jag är ofta i Stockholm där allt från familj till mina bästa vänner är kvar – mitt ”nya” liv här i Schweiz innebär både omställning till riktigt familjeliv men även nytt jobb i form av Pilatestränare och Mat Class-ledare. Dessutom är jag fortfarande frilansskribent och bjuder titt som tätt på krönikor – kommer länka när nya kommer ut i svensk media.

Hoppas ni har en bra dag nu  – lite senare kommer en del recept och annat intressant. Ni kan gärna passa på att skriva några rader om er själva också – ska bli kul att lära känna nya bloggare på ett nytt forum som ju detta är för mig.

PS. Ni som vill följa med mig på Instagram, här är länken: ANDREAGRUE INSTAGRAM


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig