img_4708_532ac9852a6b221ffab5466b


2014-08-25 16.56.15

Igår var min första dag på ett nytt jobb som jag har tagit. På Volkswagen showroom i Stockholm! Jag kommer inte att jobba där heltid eller liknande, det har jag inte tid med. Nu i december så kommer jag jobba enbart 8 dagar, as nice. Jag kommer inte att vara ledig på 8 dagar nu då jag kommer att jobba där 8dagar irad från och med igår. Men jag ser fram emot de kommande dagarna, mest så ser jag fram emot att lära mig något nytt, att känna att jag är en del av något jobb. Jaaa ni förstår. Men jag är också sjukt nervös, men vem är inte det sina första dagar på jobbet/skolan?
Jag tror att jag kommer klara det bra, nu har jag pluggat för det här ett tag så det borde inte vara några problem. Nu ska jag iaf springa iväg till jobbet! hörs snart :)

 

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: jenny

    Vad kul!! :) Grattis till nya jobbet.

    URL:
  2. Postat av: melissa

    Hej ellinor jag gör en uppgift i skolan man ska sktiva om en känd person jag valde dig. man ska skriva en faktatext och jag undrar om du vill ge mig nårga förslag vad jag ska skriva om.:)

    URL:

Lämna en kommentar