En till Allt för föräldrar webbplats

Helg!

Vi har haft en underbar helg! Natten mellan lördag och söndag sov Zackarias hos mormor och morfar vilket han var väldigt lycklig över :) Vi gick själva på en mmagala och gick ut och åt. Det var jätte mysigt! Vi känner egentligen inte att vi behöver vara ifrån zack särskilt ofta. Detta var hans andra natt borta men ibland händer de saker som han inte kan vara med på och då får linus och jag välja vem som ska gå och vi kan aldrig gå tillsammans. Därför var de väldigt roligt när vi kunde få gå och titta på mma tillsammans. Linus tränar kampsport och tävlar endel, han är faktiskt väldigt duktig. På något vänster har jag också blivit intresserad, inte av att träna men att se matcher.  Är faktiskt en väldigt intressant sport med mycket teknik bakom vilket jag tycker är kul :) I alla fall va de en väldigt lyckad dag och zackarias hade haft det toppen hos mormor och morfar. Sovit hela natten inne hos morfar och bara haft det mysigt :)

Magen har fullständigt exploderat sen någon vecka tillbaka så en magbild får ni i morgon :)

januari 15 026

januari 15 037

Dödstrött!

Vissa dagar på jobbet är både längre och mer krävande än andra. Nu har jag två lite kortare dagar kvar vilket är skönt. Har med andra ord inte haft ork till längre inlägg. Det känns super att alla vet nu i alla fall så de förstår om jag blir trött eller lite trög. Har redan börjat tänka på rul och de känns som en evighet dit! 9 mars på vår andra bröllopsdag! Men mest längtar jag efter sparkar nu! :) Zackarias fick en underbar bok av en vän!

2015-01-22 14.33.26

 

Komma ut ur garderoben!

Idag gick jag ut med nyheten på jobbet! Va nervös och hade ångest men de tog det sååå bra! Alla va jätte glada och krama mig och myste :) Känns som en befrielse! Jag behöver inte heller va anonym här länge vilket känns skönt. Så ni kommer få se lite av mig och sonen Zackarias.

Den vackraste underbaraste människan i världen! Tänk att vi ska få njuta av en till<3 Är mer eller mindre 100 nu på att de är en lillebror. Är så nyfiken!

IMG_20150125_082626