VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gnistan är borta…

God kväll alla ni!

Jag har sån energi och lust till så mycket nu sen våren kom med sol och blå himmel! Som vi har längtat allihopa! LÖV IT!!! Jag har pluggat och gått Sh’bam kurs och kört mina första klasser, Melwin har bytt fotbollslag och jag har utökat massagen på företag. Men…jag har NOLL lust till att baka. Noll, noll, noll. Jag har brassat så förbannat hårt de 4 senaste åren och bakat många timmar varje vecka, inklämt mellan jobb, hämtning/lämning av kids, middagslagning, klasser på Sats, hundpromenader mm. Det har verkligen varit roligt men nu är jag trött. Herregud, jag planerar, köper ingredienser, bakar, fotar och bloggar vecka efter vecka, månad ut och månad in…år efter år…och det helt utan lön. Men nu har jag bestämt mig för att det är dax att ändra på det. Jag kommer bara göra inlägg när jag vill och känner lust och det känns så himla bra att äntligen ha bestämt mig för det. Det finns fortfarande tillfällen då jag verkligen njuter av att stå och baka i köket tex när jag får beställningar, bjuder på middag eller fika men att klämma in bakning som jag har gjort så länge kommer inte existera från och med nu. 1 gång i veckan gör jag hälsosamma recept åt Sats och det kommer jag fortsätta med. När dom recepten kommer ut ser ni som följer mig på Instagram under @alskaattbaka 

Så, nu vet ni det alla fina läsare. Fortsätt gärna att använda sökfunktionen i bloggen för här finns trots allt över 1000 recept. Kakor, tårtor, bullar mm. Mycket gott till alla tillfällen.

Puh vad skönt det här var. Känns såååå bra!

Vi ses och hörs! Bara inte lika ofta ☺️


Foto: Fredrik Nylén ❤


Kommentarer


 1. Älska att baka 5 maj, 2017 on 07:02 Svara

  Men Anna vilka fina kloka ord! 🙏🏼 Tack snälla snälla för att du skriver så snällt! Det är ju precis som du säger..det tar sån himla tid! Jag älskar att bjuda på hembakat och som du vet så vill jag baka utan tillsatser och skrot och är väldigt noggrann med vilka ingredienser jag använder. Men det är faktiskt inte sån typ av bakning som går hem hos folket tyvärr. Folk älskar att smälta godis, blanda Nutella med ägg och vips så har dom en kladdkaka osv. Det hade ju varit mycket enklare att ge ut såna recept för då behöver man knappt kunna baka, hehe. Det är det amerikanska sättet att baka på och där är jag envis och står emot. Det tar mycket längre tid att baka med schyssta råvaror och där kan jag bara skylla mig själv för att jag är en moraltant inom bakningen 😄
  Tack fina du för att du läser min blogg och lycka till med din nu! Chokladkakan såg fantastisk ut, saftig och fin! Trevlig helg till dig!

 2. J 7 maj, 2017 on 07:28 Svara

  Mycket klokt inlägg! Klart att du ska baka för att du vill o inget annat.

  Jag fortsätter att norpa recept från din blogg när jag ska baka. Bakar inte det så ofta just nu men rätt som det är så behöver jag ett recept.

  Unna dig nu att hitta din energi, låt det vara prio nu.

  Må så gott!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *