VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kan man ha för många slickepottar?

God morgon!

Vårt kök är proppat. Varenda låda och hyllplan är fyllt med bunkar, vispar, slickepottar, formar och andra bakredskap i alla möjliga fantastiska färger och material. Min sambo blir tokig men jag myser, hahaha! Man kan inte ha tillräckligt många slickepottar enligt mig. Nån som är vassare i kanten, nån som är lite fastare, den andra lite mjukare..alla till olika ändamål, degar och smeter.

Nu ska ni som också älskar bakprylar kolla hit! Nu kan nämligen få 20% rabatt på hela Leilas General Store’s sortiment! (Med undantag för elektronik & presentkort) Vad sägs om det!?


Gå in på www.leilasgeneralstore.com och klicka runt bland alla härliga prylar och ange sedan ”ÄLSKAATTBAKA i kassan så rabatten aktiveras.

Myyyyyys! Erbjudandet gäller till och med den 23/4 så skynda, skynda!

Jag är totalt kär i mitt denimförekläde som jag vill ska bli så där härligt nött och använt så läderremmarna blir blanka, hahaha, jaja, jag är lite nördig 😄 Slickepotten är gjord av silikon och tål maskindisk och riktigt mycket nötande i köket. Kastrullen är av emalj och funkar finfint på induktionshäll. Så fint!

Leilas General Store finns som fysiska butiker i Stockholm, Strängnäs och Göteborg men även online så klart. Jag handlar typ allt på nätet numera.

Inlägget i samarbete med #leilasgeneralstore #leilalindholm @leilasgeneralstore


Kommentarer


 1. Gülay 6 april, 2017 on 10:43 Svara

  Hej Carro
  Har följt din blogg i 4 år nu,men nu tänker jag pausa. Jag hoppas att du inte tar illa upp men jag måste säga detta. Din blogg det senaste tiden har varit en besvikelse,det är bara reklam från din sida som ni kallar för samarbete.
  Undrar om du tjänar stora pengar,då kan jag ha förståelse. En gång varje dag tittar jag in med hopp om nya inlägg nya bak recept. Kan man ha för många slickepottar skrev du,ja nu visar Carro fina saker tänker jag,men du gör reklam för Leilas produkter.

  Fredagsmys i soffan i kväll,ja då tänker jag nu får jag se härliga bilder av Carros fina hem och familj. Men det är ju bara reklam till C more.
  Blåbärsmunkar är ju i själva verket reklam till Khoisan Tea .
  Jag läser även ett inlägg reklam om ett lekland,där får jag ändå se dina härliga barn,så något får jag ut av det.
  Opps nu blev det reklam igen en klocka denna gång. Vad klokt tänkt lägga ett foto bullar tillsammans med klocka. Locka bullsugna köpa klocka eller:) Ja detta var vad vi fick läsa från 23 mars och framåt.. Mellan dessa samarbete var det ju också några inlägg av dina tidigare publicerade bak recept,det får jag inte glömma.
  Jag har inte gillat din sida här efter flytten heller för det är inte nog reklam från din sida så är det flera flera reklam från alltforföräldrar sida som förstör läsningen.
  Har suttit och tänkt finns det verkligen människor som följer någons blogg och av hennes samarbete ”reklam” blir sugen och börjar köpa dessa produkter? Tack och lov är jag inte LÄTT påverkat,vill jag ha något och behöver köper jag det av egen vilja utan att bli påverkat av någon.
  Jag tackar för denna tid och du får ha det gott i forsättningen.

  • Älska att baka 6 april, 2017 on 11:01 Svara

   Gülay. Jag måste säga att det är inte nådigt vilka krav du ställer. Så klart jag tar illa upp men jag blir samtidigt riktigt förbannad måste jag säga. Eftersom du läser min blogg så noga så vet du också att jag ska gå utbildning nu och pluggar som en galning varenda ledig sekund. 3 jobb, plugg, 2 barn, bakning.. Jag har skrivit att det kommer bli tunt med bakverk här på bloggen en tid framöver och då lägger jag ut erbjudanden till er läsare plus publicerar om gamla recept till alla nya läsare som uppskattar bakverk dom inte tidigare sett.
   Jag bloggar gratis. Jag får inte ett endaste öre för att lägga ner så mycket tid som det tar att tillaga recept och fota snyggt. Jag tackar nej till samarbeten nästan varje dag men vissa säger jag ja till och det för mig att ekonomiskt hanka mig vidare med bloggen. Det här har jag berättat för dig förut Gülay.
   Ingen tvingar dig till att läsa min blogg så jag tackar för din tid här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *