VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredagsmys i soffan ikväll!

Hej hej fredag och alla läsare!

Mitt lilla mys är när barnen har lagt sig på kvällen och lugnet lägger sig i huset. Hahaha, jag älskar mina barn men det är ju så intensivt så man blir matt efter en hel dag och Milou som är 4 år är ALDRIG tyst. Hon babblar i ett sånt rasande tempo så jag inte hinner flika in ens ett ja eller nej. Puh, rumpan är tung i soffan vid 21 och jag zappar runt bland mina favorit serier och njuter.

Hur konsumerar ni tv nu för tiden? Kollar ni in den vanliga tablån och bänkar er samma tid varje vecka eller väljer ni fritt program och tid? Jag själv är less på att passa tider och vill helt bestämma när jag ska sätta mig ner och se mina favoritprogram. 

Det här har TV4 snappat upp och numera kan deras innehåll ses på C More! Reklamfritt och när du vill för endast 99:-/månad! Då får man även tillgång till alla deras filmer och serier! Jag har testat det här och har kollat igenom Hela Sverige Bakars sista säsong igen, hehe… =) 

Dessutom så kan ni just nu prova tjänsten 2 veckor helt gratis! Självklart utan bindningstid. Ni som är sportgalna kan välja sportpaket och se Allsvenskan och SHL (men får då betala lite extra). Vad tycks? Bara att slippa all förbannad reklam är guld tycker jag!

Bildresultat för Hela Sverige Bakar Älska att Baka

Dessutom kan nån av er läsare vinna ett 6 månaders gratis abonnemang hos C More!

Gör så här:

1. Registrera dig på CMore för en 2 veckors provperiod hos HÄR !

2. Motivera varför just du ska vinna! Motiveringen gör du här på bloggen i ”kommentarer” Ange då samma e-post och adress som du reggade på C More.

Vinnaren meddelas om 3 veckor!

Lycka till nu och passa på att njuta av riktigt bra tv innan sommaren kommer och lockar ut oss i värmen!

Kollage_-_C_More

cmore

(Inlägget är i samarbete med C More)


Kommentarer


  1. Annica 12 april, 2017 on 10:11 Svara

    Nyseparerad med 2 barn och hus. Vore guld värt att slippa en utgift.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *