VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Chokladbollar

Hej!

Dagen startade kl 8.00 med fotbollsträning med Melwin. Suck och stön från den lilla kroppen när klockan ringde och sen åkte vi till fel jädra hall 😂 Men sen så blev det glada miner och ös på planen. Nu är jag och Moss på långpromenad för att möta upp resten av familjen hos Tobbes moster Lollo som precis skaffat en liten Golden valp. Moss som är en stor rottis måste tröttas ut innan dom träffas, hehe. Det blir kul att se dom mötas för första gången! 

Nu till dagens fika. Jag snodde ihop klassiska, fantastiskt goda chokladbollar som vi tar med oss. Det är ju bara så förbannat gott och enkelt. Bilden på bollarna är från förra sommaren. Tyckte det passade bra med lite längtan efter värme. Men, fåglarna kvittrar för fullt nu i skogen, yeaaaaaah! Vårtecken!

Ha en härlig söndag nu alla fina läsare!

Klicka på länken för recept: Chokladbollar


Kommentarer


 1. Amanda 23 januari, 2017 on 20:20 Svara

  Gud vad gott med chokladbollar, det får bli morgondagens uppdrag!

  • Älska att baka 24 januari, 2017 on 07:10 Svara

   Hehehe, härligt! Det går ju på ett nafs att få riktig gofika!

  • Älska att baka 13 februari, 2017 on 14:06 Svara

   Ja, jag älskar chokladbollar! En klar favorit här hemma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *