VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jävla jäääääävla skitjul…

Skrolla direkt vidare om du inte tål svordomar och könsord i en blogg för nu ska här avreageras.

Jääääävla JÄÄÄÄÄÄVLA skitjul. Ja, så sammanfattar jag julen 2016. Det började redan i onsdags då jag kände att jag inte mådde 100. Melwin hade varit hemma från skolan pga feber och förkylning men jag har fasen klarat mig i över 2 år och tänkte att jag fixar det den här gången också. Ville vicka bort min Body Pump på kvällen för att bara ta det lugnt och dra hem och sova men inte en käft kunde ta min klass. De flesta var själva risiga. En klar baksida med att jobba som instruktör. Du ska helst aldrig vara sjuk. Så, jag körde till slut min jävla klass men tog det lugnt. Det skulle jag inte gjort. Hela natten hade jag hög feber och sen var det kört. Jag som ALDRIG äter Alvedon tryckte i mig den ena efter den andra hela julafton men jag var helt sänkt och var tvungen att gå och lägga mig. Så, 40 graders feber i nästan 3 dygn och en 98-årings kropp. Det blev julen 2016. Jag som hade längtat så i år! 

Ja, jag är faaaaan bitter. Jag hatar klimatet, den gråa jävla sörjan ute, mörkret, den råa kylan, alla snoriga jävla människor som rör sig ute bland andra istället för att vara hemma och som lämnar sina snoriga ungar på både skola och dagis för att det är då gaaaaalet jobbigt att vara hemma med dom.

Ni hör ju. Jag kokar. Orkar inte ens laga mat så jag går och norpar choklad ur den gigantiska chokladasken som vi fick i julklapp. Socker är typ det värsta för immunförsvarets funktion. Det lägger typ av. Fyyyyy vad jag är bitter!!!

Jag skrollar Instagram och ser alla bakbloggare dom redan har färdiga nyårsdesserter att bjuda på. Fotade och klara. Jag orkar inte ens stressa upp mig. Får bli att rota i arkivet. Baksidan med att blogga om bakning. Alla högtider och pressen ökar. Annars roligt, nu vidrigt. Faan, gör en marängswiss. Ändå det som är godast. 

Nä, nu satsar jag på att bli helt frisk. Jag vill åka och bada med kidsen. Och åka skridskor i Spånga som vi pratat om. Ska göra en hälsosam middag ikväll och sätta fart med alla recept som jag har i pipen och som är deadline på nästa vecka. Bud med alla ingredienser kom nyss till dörren. Inget lov utan jobb…jag som annars tycker det är så kul med såna jobb känner mig totalt orkeslös att sätta igång skallen och nollställa köksvågen.

5 bilder knäppte jag iallafall på julafton… För det är ju faan bara jag som tar bilder i den här familjen. ? ..fick jag det sagt också. Bra.

Hej på er från bitterfittan. 


Kommentarer


  1. anneliesblomsterochbakverk 27 december, 2016 on 17:37 Svara

    Men hjärtat. Stackars dig. Det är fasen inte roligt att vara sjuk på julafton (men nästan värre på nyår). Vi hade två hängiga i storfamiljen som vilade en del men kunde ändå vara med. Känns som extra mycket virus varit i omlopp i år. Och du, det där med pressen från andra bloggare … jag har släppt det. Vi gör så gott vi kan. Eller hur? Det viktiga är att vi är friska och får tid med familjen. Och lagar något gott till oss själva. Varm kram till dig <3

    • Älska att baka 28 december, 2016 on 09:28 Svara

      Härliga Anneli!
      Tack för fina ord! Jag försöker släppa pressen med bloggen men det är skitsvårt tycker jag. Men som du säger, vad är det som är viktigt egentligen?
      Gott nytt år till dig och familjen! Kraaaam!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *