VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vinnarnas julrim!

Goooood morning!

Nu har vi valt ut vinnarna i julklappstävlingen och jag vill tacka alla ni som skicka in rim! Sååå kul att läsa! Tack för att ni läser min blogg och tack för fina kommentarer när ni testat recepten här 💕 Era vinnarmail kommer idag och vinsterna på posten inom kort!


VINNARE AV LEGO STARWARS

Grattis Lina! 

Lego Star Wars vore nåt till min pojke lilla, den skulle hans nyfikenhet stilla. Familjen är Legotokiga som få och han skulle som en Star Wars gubbe må. Under granen ligga Legoklappar, ni må tro han sin haka tappar. Nu håller jag mina tummar och tår, att jag denna vinsten vinna får.


VINNARE AV BAKFORMAR

Grattis Hans!

Du gör ätbara konstverk som du serverar, på alla du imponerar. Du får nu chansen att glänsa, gästerna kommer att bordet rensa. Till din hjälp får du denna gåva, du kommer bli nöjd -det kan jag redan nu lova

Grattis Caroline!

För att komma i form behövs inte alltid ett gym, med denna i köket kan du öva dig riktigt grym. Se till att ordentligt svänga ditt bak och våga sväva ut i utseende och smak. Så ska du se att din träning ger resultat och du är på topp. Sedan kommer jag gärna på besök med kaffe och dopp!

Grattis Camilla!

Kärlek för magen skapas i kök, speciellt inför julen blir det mycket stök. Blanda i bunke med kraftiga drag, se råvaror bli smet av sällan skådat slag. Grädda i dessa för fantastisk vacker kaka, och glöm inte bjuda dina kära att smaka!Kommentarer


 1. Camilla J 13 december, 2016 on 06:25 Svara

  Tack! Ohh vad jag blev glad! Underbar start på Lucia dagen!!! Ha en fin dag! Kram

 2. Diana - "La madre" 13 december, 2016 on 09:03 Svara

  åh härligt rim och stort grattis till vinnaren. 😀 Jag är uuusel på rim :)

 3. Gülay 13 december, 2016 on 10:32 Svara

  Grattis till alla vinnare. Vilka proffsiga rim,skäms verkligen över min korta påhittade rim försök.

  • Älska att baka 15 december, 2016 on 10:09 Svara

   Men Gülay! Ditt var också fint! Kraaaam till dig!

 4. Lina 14 december, 2016 on 14:13 Svara

  Men tusen tack :) U made My day!!! :) sonen kommer bli överlycklig!!!!! Kramar

 5. Lina 14 december, 2016 on 14:15 Svara

  God jul om vi inte ses innan!!!kramar

  • Älska att baka 15 december, 2016 on 10:08 Svara

   God jul till dig!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *