VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hela Sverige Bakar JuniorVilken härlig dag vi fick tillsammans! I somras fick jag baka i det pastelliga tältet igen tillsammans med Fredrik, Jonnha, Linus och Christina! Ååååååh, jag trodde inte jag skulle få chansen igen så det var ju för fasen gåshud att få stå där och röra i bunkarna medan kamerorna swischade runt och Tilde, Johan och Birgitta kikandes över axeln. 

Vi var nämligen assistenter åt kidsen i Hela Sverige Bakar Junior och jag fick äran att vara med fantastiska Matilda 😍 


Det var semifinal och dom skulle baka sina favoriter och verkligen visa vad dom gick för. Matilda hade valt att baka Petit Chouxer med olika fyllningar. Så bra idé och eftersom jag bakade just det i vår final så poppade alla minnen upp igen 😄 

Christina vann 1:a säsongen av Hela Sverige Bakar! 

Härliga Jonnha var med i vår säsong 😍

Fredrik, Linus och jag hade kul i tältet, hehe.. Baknördarna 😂Thelma och Fredrik jobbade på bänken framför oss. Såå mysigt och lite konstigt 😄 Fredrik var ju med hela vägen i vår säsong och kom tvåa. Fina fina vännen!TILL FINAAAAAAL!!! 😍😍😍 Det hela gick riktigt ,riktigt bra och hon gick till final efter dagens skickliga bakning! Heja Matilda! 

Nästa torsdagär det final kl 21.00 på 7:an!


Kommentarer


  1. Gülay 10 december, 2016 on 12:30 Svara

    Carro nu försvann mitt inlägg igen!

  2. Gülay 11 december, 2016 on 16:17 Svara

    Jag får väl skriva om den kommentaren som försvann:))

    Matilda har varit min favorit med. Det är hellt ofattbart hur duktiga kidsen är. Alice s bakelse var att dö för. Den såg så läcker ut,man vill bara bita en bit:))

    Hela Sverige bakar den vuxna programmet tycker jag inte är lika roligt längre. Jag minns inte vem som vann sist. Tycker deltagarna på säsong 1 och 2 var bäst,de var karismatiska och charmerande:)) Ja vi fick ju lära känna dig Carro.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *