VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pepparkaksbiskvier

Hej!

Hoppas ni mår finfint allihop! Det är så kul att fler och fler hittar hit och extra roligt när ni kommenterar och ställer frågor om bakning. Jag svarar så fort jag kan =)

Idag tänkte jag bjuda på ett av mina favoritjulrecept! Jag älskar ju biskvier och eftersom dom är naturligt glutenfria kan även jag mumsa i mig dom och njuta. Ska brassa lite mer biskvier med juliga smaker i år tänkte jag. På lördag ska vi träffas två familjer och baka massa juligt gott. Åh vad jag längtar! Vaniljkola, fidge, lussebullar, chokladkola står på menyn.

Hoppas ni testar att baka dom här i helgen och ge gärna förslag på vad ni önskar få för recept här på bloggen i temat jul. Herregud, kan knappt fatta att det är drygt en månad kvar.. Måste ta och smälla upp lite utebelysning på verandan eller nåt som ljusar upp så man kommer i stämning! 

Hej hej!

Klicka på länken: PepparkaksbiskvierKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *