VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Schyssta lurar i julklapp?

Hej härliga ni!

Helgen är här och jag är i Gävle med mina älskade brudar. Vi gör så här nån helg per år. Bokar en natt på hotell nånstans nära Stockholm så det inte ska slösas bort dyrbar tid i bil, hahaha, sen äter vi gott och kanske svänger en liten tur på nåt dansgolv, garvar så magen krampar och bäckenbotten kämpar och sen åker vi alla hem till våra familjer på söndagen. Fyllda av energi och liiiiite bättre morsor då vi fyllt på med galet mycket energi. Löv it, löv it, löv it! det är min helg det!

Jag har ett erbjudande till er, från det ena till det andra. Poddnörd som jag är så går jag ofta omkring, både när jag städar hemma, är ute med hunden och kutar en sväng med lurar i öronen.

Då tyckte jag att det passade så bra med ett samarbete med Sudio! Ett svenskt företag som designar galet snygga lurar i alla möjliga modeller.

Kolla in på www.sudio.se och se sortimentet.

Välj en lur som passar dig både i användningsområde och design och skriv in alskaattbaka15 och få 15% rabatt! Är inte det ett himla bra tips till jul?

Vasa - Rose Gold BlackKlang - OrangeTVÅ - White

Bilder tagna från Sudio


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *