VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Trolldeg till små bagare

Trolldeg är så smidigt att snabbt gegga ihop och färga in. Kostar typ ingenting och kidsen älskar att hjälpa till och välja färger! ❤️ Det här är ett standardrecept som använts i mångas hem. Obs! Ej att förtära 😄

Imorgon blir det just bakning med kidsen! Håll utkik! 

På bilden har jag gjort 3 satser. En i varje färg. 

1 dl vatten

2 dl mjöl

1 dl salt

1 msk olja

Knåda ihop allting till en smidig deg och färga med antingen hushållsfärg men jag föredrar pastafärg. Pastafärg använder jag ofta till bakningen vid färgning av marsipan, skriva på tårtor, mördeg eller sockerkaka som man vill ska se lite crazy ut!


Lycka till där hemma med era små bagare! Det här är ett knep som jag ofta tar till när jag måste baka själv utan små fingrar i degen. Då får kidsen sin egna deg och ta vad dom vill ur min cupcakeformsamling 😄 Harmonin infinner sig. 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *