VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

RÖSTA PÅ NIIINIS!!!

God morgon!

Känner ni igen den här bönan? Nina Hermansen blev ett härligt nylle på bakhimlen 2012 då 1:a säsongen av Hela Sverige Bakar tog Sverige med storm och hade över 800 000 tittare varje torsdag kväll. Jag bara älskade den här lilla donnan från första stund då hon bjöd på sig själv totalt. När jag sen träffade henne för första gången så hittade vi varann direkt. Hon är en totalt genomärlig och genuin människa. Varm, snäll, härlig och mamma till 3 killar. Hon har bloggat om allt från lifestyle och familj till framför allt bakning sen 2003 och nu tycker vi alla som känner henne att det är dax att hon får cred för allt jobb hon lägger ner på alla fina recept!

Hon är nämligen nominerad till Matbloggspriset Folkets Val och det är här ni kan hjälpa till!

GÅ IN OCH RÖSTA PÅ NIIINIS  HÄR! Klicka bara på ”Gilla” under hennes namn, sen är det klart!

Shit vad jag håller tummarna nu… Puh..blir alldeles nervös..

Förresten! Här har ni hennes Youtubekanal Niinis Kitchenlife! Kolla in =)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *