VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lakritsparfait med hallon!

Hejhej fredag! 

Jag har fasen inte hunnit blogga på hela veckan! Dagarna har bara rusat i 180 blås och vips så är fredagen här ? Så blir det ibland men jag har massor av goda recept i pipen då nästa vecka kommer bloggen bli lite fylligare. 

Vi har en lugn och härlig helg framför oss. Fredagsmys ikväll med kidsen och fotbollsmöte imorgon med alla föräldrar i klubben. Jag står för fikat och jag tror det lutar åt bullar och nåt mer…hmm.. Kanske en Silviakaka. Så galet gott! Tobbe fyllde år för några veckor sen och fick en dags whiskeyprovning med sin polare av mig så jag och kidsen ska bara surfa omkring hemma och pilla med vårt. Söndagen är lugn och skön den med så en joggingrunda i Grimsta skulle sitta fint. 

Ni ska få en favorit i repris idag. En enkel dessert som går snabbt att röra ihop och kombon lakrits och hallon är ju klassisk av en anledning. Mums! En parfait!


Receptet hittar ni HÄR

Hej hej och trevlig helg! 

P.s Om ni ska gå på bio med kidsen i helgen så måste ni bara se Storkarna! Jag och kidsen var på förhandsvisning förra veckan och den var verkligen superhärlig och rolig! Kolla trailern ?


Kommentarer


 1. Yvonne Pettersson 14 oktober, 2016 on 10:08 Svara

  Hej!
  Går det bra med Lakritspulver?
  Hur mycket tar man då?/Yvonne

  • Älska att baka 14 oktober, 2016 on 16:39 Svara

   Hej!
   Det går jättebra! Hmm…jag skulle ta ca 1 msk men testa dig fram, låt smeten stå nån kvart och smaka av. Lycka till! Hellre för mycket smak än för lite ?

 2. Gott det låter :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *