VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hjälp!

God morgon folket!

Alltså, det är ingen panik, hehe. Nä, jag sitter och redigerar i bloggen varenda kväll nu. Det är nämligen så att när jag flyttade hit till Allt för Föräldrar så funkade allt klockrent FÖRUTOM länkarna i inläggen. Alltså ber jag er om hjälp. Om ni sitter och skrollar runt här på bloggen och klickar på en länk som inte fungerar utan får texten ”Not Found” så får ni mer än gärna meddela mig det så jag kan gå in och ändra! Det kommer att ta flera flera veckor om inte månader att ändra men med er hjälp så hoppas jag att det kommer att gå lite snabbare.

Ni behöver bara skriva inläggets rubrik i kommentarerna så hittar jag direkt.

DET VORE FANTASTISKT!

När jag ändå sitter här och pillar och pillar på tangentbordet ( kör fortfarande bara med pekfingrarna, hahaha) så hittade jag några gamla godingar och här kommer en klar favorit på kakfronten!

Glutenfria Chokladkakor

CHUNKY CHOCOLATE COOKIES!

Glutenfria dessutom!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *