VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fika med Fredriks Fika ❤️

God kväll!

Snart god natt känner jag. Står och vispar ihop några moussetårtor till ett bröllop på lördag. Skönt att ha det klart innan imorgon för då vill jag bara baka till Milous kalas på söndag. Längtar! Hon med 😄

Igår hade min bakkollega och fina vän Fredrik Nylén bokrelease för sin bakbok Fredriks Fika-Bakat med glädje och jag var självklart på plats. 

Vilket fika han bjöd på sen då! Ett proppat bord med godsaker från boken, allt från gräddtårtor med blåbärsfyllning, lakritssnittar, kardemummabullar till min favvo-chokladbollstårta!


 Jag äter ju inte gluten alls numera så jag var överlycklig över att få sätta tänderna i den chokladigt, barnsligt goda tårtan! Jag ska göra den nån dag så ni får se hur smarrig den är! 


Jag hade gott sällskap av en hel hög mat och bokbloggar! Bl.a. Nina (Niiinis) Linda (Lindas Matstuga) Agnieszka (Spot & Tell) Anneli (Blomster & Bakverk) konditorn Cecilia Andersson, Sandra (Sandras Matkrypin) Gustav (Jävligt Gott) Fredrik (Frallans matblogg) Anders (I köket med Anders) Zeina (Zeinas Kitchen) Anna (Kitchen of Anna) My (My Sweet) åsså Fredriks sambo Emil förstås! 

Glömde säkert nån 😁 

Men härligt hade vi det och nu ska jag sätta mig och bläddra igenom boken! Älskar bak och kokböcker! 


Fina glas från Cervera och ett fantastiskt lakritspulver från Haupt Lakrits fick vi i goodiebagen. Älskar deras lakritspulver! Speciellt det från Kalabrien 🎉


Kommentarer


  1. Cecilia Kratz 24 september, 2016 on 20:17 Svara

    Ohhh vilken god chokladbollstårta! Tror du det finns möjlighet till ett recept snart? min dotter ska ha kalas i helgen och blev helförtjust av bilden på tårtan, tänkte kanske överraska henne och baka den

    • Älska att baka 27 september, 2016 on 22:06 Svara

      Den var fantastisk! Köp Fredriks bok vettja! Såååå fin!!! En riktig fredrikbok!Annars tar du bara en chokladbollsdeg och formar till en tårta och dekorerar med bollar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *