VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Heileys dop

God morgon!

Idag är det fest hela dan. Min syster Jossans dotter Heiley ska döpas och hela tjocka släkten kommer för att vara med. Jag, Jossan, min andra lillasyster Linn ska sjunga ”Utan dina Andetag” i kyrkan fast med omgjord text så det passar bättre till ett barn. Jeff, lillebror ska spela gitarr. Han är fasen helt självlärd och spelar så jädra vackert så det är inte klokt! Ska bli skitkul! 

 Jag håller på med en stor chokladtårta i 3 våningar och igår kväll gjorde jag och kidsen namnkakor. Vädret är kanon och det kan inte bli bättre! 

Våra kids är inte döpta. Jag gick ur kyrkan för ca 10 år sen. Jag själv är både döpt och konfirmerad men tror helt enkelt inte på allt gudssnack och religioner är inte min grej helt enkelt. För Melwin hade vi en stor namngivning med påmpa och ståt men tror ni Milou, barn nr 2 har fått nåt liknande? Nope… Ett stygn av dåligt samvete ligger här inne men jag skyller på Hela Sverige Bakar som tog all energi och tid det året som Milou var så liten. 

Jaja. Nu ska jag kila ner i köket och vispa ihop frosting till tårtan. Sen drar vi till syrran och hjälper till på plats innan kl 13 då allt startar i kyrkan. 

Ha en härlig lördag allihopa och hoppas ni har hittat hit nu! IT folket på Allt för Föräldrar håller på att peka om min gamla blogg hit men det strular lite. Är sååå glad över att inte jobba med datorer! 

Vaniljkakor med namnstämpel och kristyr. Recept är från min bok Älska att Baka och ni hittar det HÄR

Milou bakade en rund kaka som ska hänga på paketet 😍

Kidsen ville ha glittrigt nagellack. Dels för discot Melwin var på igår men även för festen idag, hahaha! Undrar vad dom har fått sin kärlek till nagellack ifrån???

Tårtbottnarna är redo för frakt och sen ihopmontering på plats. Recept får ni och bilder på färdiga tårtan kommer 😄

Tänkte ha den här klänningen.. 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *