VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mangosalsa till grillat

Hej!

Ikväll kommer några vänner över och grillar och jag står och gör lite goda röror som är goda som tillbehör. En favorit är mangosalsa. Söt mango, fräsch koriander och len avokado. Här är receptet!

Ha en härlig helg nu!

Själv så startar semester på söndag kl 11 efter min sista klass på SATS. TJIHOOOOO!!!

 

1 mogen mango (eller fryst)
2 tomater
1 liten rödlök
1/2 kruka koriander
2 avokado
Saft av 1 lime
1/2 röd chili
1 tsk råsocker
1/2 tsk salt
Svartpeppar

Dela mangon och skär i små kuber. Gör samma sak med avokadon och tomaterna. Finhacka rödlöken, koriandern och chilin. Blanda ihop allt i en skål tillsammans med socker, salt, peppar och saft från limen.

Servera till fisk, kyckling eller annat grillat kött. Även suveränt god till tacos!


Kommentarer


 1. Gülay 22 juli, 2016 on 18:10 Svara

  Hej Carro
  Jag trodde att du var på semester för det har varit ganska tyst här på din blogg. Ni har väl lika varmt som här på västkusten pust.

  Koriander antingen gillar man den eller hatar,jag är i grupp 2 -:)
  Varma hälsningar härifrån.

 2. Gertrud Stiber Larsson 5 juni, 2019 on 21:08 Svara

  Jag ogillar koriander och vet att jag inte är ensam om det. Därför undrar jag, om du har ett tips på vad man ersätta den med i salladen.

  • Älska att baka 21 december, 2019 on 10:29 Svara

   Ta vilken annan salladssort du vill! Tex ruccola är ju supergott i!

 3. Caroline Ahlqvist 30 juli, 2016 on 22:42 Svara

  Hej Gülay! Blogg.se har gjort om sin app då det ör såååå mycket krångligare att blogga från mobilen nu, suck. Helidiotiskt! Går inte att få med dagens bilder i inläggen och då skiter jag helt enkelt i att blogga för lusten försvinner. Jag har meddelat dom vad jag tycker och hoppas att det löser sig för annars får jag byta portal. Kraaam till dig och ja, NUUU har jag äntligen semester!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *