VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nästa Bakbox på väg!

God kväll!
 
Jag tycker att det blir roligare att baka nu när man har mer tid så här på sommaren. Hoppas att ni också testar på lite nya recept som ni kikat på länge. Om ni inte har nåt i pipen så tycker jag att ni ska testa att prenumerera på Bakboxen! En box fylld av ingredienser, recept och redskap som passar bakningens värld! Såååå mysigt med en överraskning i låddan en gång i månaden!
 
Jag vet att många av er läsare redan är prenumeranter men för er som inte testat än så får ni här en rabattkod som ger er 15% rabatt på första beställningen. Härligt va! Ange CAJULI i kassan.
 
Jag har tagit fram recepten även i denna box som verkligen lämpar sig perfekt till alla sommarträffar och kalas, här går det att bjuda in många på ett riktigt smaskigt gofika! Hihi, vad kan det vara för smaskigt tro? Ser ni?
 
 
 
 

Kommentarer


 1. Anonym 11 juli, 2016 on 10:31 Svara

  Hej Carro, tänkte testa bakboxen, men när jag anger CAJULI i kassan så säger den att den inte existerar. Vet du om det har varit problem med koden? Eller gäller den inte längre.. Tack för fin blogg förresten😊 Mvh Maria

 2. Anonym 11 juli, 2016 on 11:57 Svara

  Nu fugerar det😀

 3. Helen 22 juli, 2016 on 12:50 Svara

  Mmm vad din sommarpratare såg god ut, ja decverkar ha fina recept där. Trevlig helg ♡

 4. Helen 22 juli, 2016 on 12:50 Svara

  Mmm vad din sommarpratare såg god ut, ja decverkar ha fina recept där. Trevlig helg ♡

 5. Melvin 15 augusti, 2016 on 15:09 Svara

  Hej, ser så gott ut. hejar på dig! 😀

 6. Nelia 15 augusti, 2016 on 20:46 Svara

  Fantastiska smakkombinationer i julimånadens box! Lika så småkakorna som även dom va dina recept var fantastiskt goda och uppskattade av hela familjen! Ser fram emot vad augustimånadens box!! :)

  • Caroline Ahlqvist 17 augusti, 2016 on 08:44 Svara

   Men åååh vad glad jag blir! Vad kul att ni gillade småkakorna hela familjen! Ja, Augustiboxen är lite speciell smaksättningen som jag tycker är supergod! Hihi, hoppas den kommer gå hem hos er alla! Kram!

 7. Caroline Ahlqvist 19 juli, 2016 on 22:43 Svara

  Puh vad skönt! Hoppas du kommer att gilla recepten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *