VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Rabarberspecial!

Hej folket!
 
I höstas när vi hyvlade bort allt gräs på vår tomt så rök även mina älskade rabarber. Det går ju att göra så mycket gott med rabarber så det var lite sorg i hjärtat. Jag har dock planterat en ny, späd liten sak som tar sig bra till nästa år. Men Karin, min partner, hon har rabarber stora som paraboler i sin trädgård och det var där som vi bestämde oss för att göra ett avsnitt med fokus på den älskade rabarbern! Så, 7:e avsnittet av Carro och Karin Hemmafixarna ligger ute nu och jag bakar en glutenfri rabarberpaj med turboglass som är så galet grymt bra och Karin gör ett betongfat av rabarberblad. Jag hälsotipsar om superenkla och hälsosamma isglassar med massa goda smaker och Karin tipsar och pissnödig gödning som inte kostar en krona, hehe.. Alla recept och tillvägagångssätt hittar ni på www.viivilla.se
 
Håll tillgodo!
 
 
 
Hemgjord vaniljglass med sommarens godaste rabarberpaj – mums!
 
Turboglass med endast 2 ingredienser som bas!

Kommentarer


  1. Nettan 3 juli, 2016 on 21:59 Svara

    Glassen var bland det godaste vi ätit! Bjöd på den igår kväll.

    • Caroline Ahlqvist 5 juli, 2016 on 22:30 Svara

      Wohoooo vad kul!!! Jag gjorde den också i helgen 😄 Med en liten klick grekisk yoghurt i! Kraaaam!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *