VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Glutenfri sommartårta!

Hej!
 
Nu är det sommar! Ja! 1:a Juni låter så underbart så man smäller av! 
Vad sägs om att kika in mitt och Karins 6:e avsnitt av Carro och Karin Hemmafixarna? Det släpps idag och jag bakar en glutenfri härlig tårta med maräng, grädde och jordgubbar. Perfekt att avsluta en härlig grillmiddag med eller varför inte som midsommartårta? Botten har smak av kardemumma som jag älskar! Hoppas ni också kommer gilla den!
 
Karin gör en egen spalje till sin monsterväxt på tomten och visar vad du ska tänka på när du skruvar ihop och måttar alla delar. Bo Rappne ger tips om hur du får den snyggaste perennrabatten och dessutom skyddar den från rådjur! Han är så härlig den där Bo! Jag tipsar om 10 riktigt bra parövningar som ni kan brassa på med där hemma under hela sommaren för vem fasen vill dra till gymmet när solen strålar ute? Karin visar vikten av att välja en bra jord och hur man ska tänka med gödsling till sina växter.
 
 
 
 
 
Jag måste säga att det här är ett av våra bättre avsnitt! Vi kan äntligen vara ute hela tiden och det gör allt så mycket levande och härligare! 
 
 
 
Sommarens succétårta!
 
 
Recept på tårtan hittar ni här på www.viivilla.se och där hittar ni även alla mått på spaljen som min fina Karin bygger. Shit vad jag älskar den kvinnan! Är så glad över att ha träffat henne, ojojoj. Var bara tvungen att säga det, hahaha! Alla borde få ha en Karin i sitt liv!
 
Kraaam till er!
 
 
 
 PRENUMERERA GÄRNA PÅ VÅR KANAAAAAAAAAL!!!
 
 

Kommentarer


 1. Anette 2 juni, 2016 on 11:07 Svara

  Hej
  Tack för era filmer. Jag älskar alla era tips. Ni har verkligen lyckats få med alla stora ämnen. Jag har en liten fråga vad är det för ras på småhundarna och hur är det att sköta pälsen. Hur är rasen. Var finns kenneln ? Oj det blev mer än en fråga. Tack för en fin blogg. Må så gott Anette

 2. Anonym 2 juni, 2016 on 22:10 Svara

  Tack för receptet på drottningbiskvier! Det var magiskt gott och gjorde succ’e på kalas i helgen. Hälsningar ylva

 3. Malin 3 juni, 2016 on 20:30 Svara

  Hej! Kan man byta ut den glutenfria mixen mot vetemjöl? Ska det i så fall vara samma mängd?

 4. Agneta Svantesson 5 juni, 2016 on 08:48 Svara

  Er sommartårta såg härlig ut,så tänkte baka den till helgen.Men vad är glutenfri mix???Äw ju viktigt,att recept är så tydliga,så alla kan förstå dem.Maräng brukar ju bara vara äggvita och socker,så jag blev nyfiken på vad mixen skulle vara till,kanske fyllningen?

 5. Gülay 5 juni, 2016 on 20:18 Svara

  AGNETA glutenfrimix är som det låter låter utan gluten. Speciellt sådana som inte tål vanligt mjöl är det ju ett jätte bra att det finns glutenfrimix. Som Carro säger om man vill kan man ta 2,5 dl vetemjöl istället för glutenmixen. Jag personligen tycker att Carolins recept är väldigt tydliga.

 6. Bakarmaya 7 juni, 2016 on 21:24 Svara

  Kan ni skriva Hur mycket te.x. söker det är i kakotna? Älskar era tips

 7. Bakarmaya 7 juni, 2016 on 21:24 Svara

  Kan ni skriva Hur mycket te.x. söker det är i kakotna? Älskar era tips

 8. Anonym 7 juni, 2016 on 21:25 Svara

  Kan ni skriva Hur mycket exempel

 9. Caroline Ahlqvist 3 juni, 2016 on 08:55 Svara

  Åååååh vad kul!!! Hihi, då blir jag glad!

 10. Caroline Ahlqvist 3 juni, 2016 on 08:57 Svara

  Men vad glad jag blir! Jättekul att höra! Jag ska höra med Karin vilken ras det är. Det är två olika raser och den minsta är bara några månader gammal. Återkommer!

 11. Caroline Ahlqvist 5 juni, 2016 on 00:21 Svara

  Absolut! Ta bort 1/2 dl eftersom vanligt vetemjöl suger åt sig lite mer vätska. Lycka till!

 12. Caroline Ahlqvist 6 juni, 2016 on 08:13 Svara

  Hej Agneta! Du kan inte ha sett filmen 😄 Där berättar jag att jag har gjort min egna glutenfria mix som visas i avsnitt 4. Annars finns färdig glutenfri mix i affären men du kan också ta vanligt vetemjöl. Lycka till och hoppas du gillar tårtan!

 13. Caroline Ahlqvist 10 juni, 2016 on 06:58 Svara

  Hej Bakarmaya!
  Vad kul att du gillar filmerna! Tillvägagångssätt får du i filmerna och recept hittar du i länken på bloggen till viivilla.se 😃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *