VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mors Dag

Melwin ropade från verandan idag ”Mamma! Kom ut nu och lägg dig på mage!” Han hade släpat ut en massa kuddar och lagt på en filt och gjort det mysigt i solen! ”Du ska få massage idag för jag älskar dig!” Men herregud! Älskade unge! Små händer som målade solen, myror, vågor och regn på hela ryggen, så fint och varsamt. Jag hade inte kunnat få en finare present! ❤️ Han hade dessutom pysslat ihop ett fint kort med hjärtan och text. Milou gick runt och sa ”Grattis på födelsedagen mamma! Ja älskaj dej!” Så här bortskämd har jag aldrig blivit på Mors Dag! 
Det finns inget större och mer viktigt i livet än dom här små liven. Mina älskade älskade ungar. 
Min älskade mamma fick en tårta med mangomousse och färska hallon. Rosafärgad vaniljbotten och spacklad med creamcheesegrädde. Bakad med kärlek. 
Till alla fantastiska morsor där ute. Hylla er själva för allt fantastiskt som era kroppar skapar. Det är ju helt galet. Att kroppen kan skapa liv. Vi bär, föder och när ett barn. Otroligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *