VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Olympic Beach Training 2016

Så var vardagen här igen. Med strålande sol och ljumma vindar! Lite annat än vad Grekland bjöd på, hahaha! Det har inte regnat så mycket på 14 år som det gjorde när vi kom dit med våra 45 deltagare och fullt schema med endast utomhusklasser. Men, alla höll humöret uppe och stämningen var fasiken på topp hela tiden! Otroligt! Jag är mer taggad än någonsin att satsa på träningen och mitt största fokus ska bli återhämtningen. Ju mer jag tränar, desto mer återhämtning måste jag prioritera såsom bra mat, mindre stress och mer sömn. För träna gör jag ju redan och verkar aldrig tröttna på så det är inga problem. Åh, vilka härliga dagar och vilka fantastiska människor jag mött. Blir alldeles varm i hjärtat av att se folk kämpa järnet på sin egna nivå med sina olika bakgrunder och styrkor. Längtar redan till nästa resa!
Tack till alla er som hängde med! 
Vi fick faktiskt som första och sista dagen! 
Beach Boot Camp i par inledde resan! 
Stafett i lag!
Fantastisk mat!
Äh, det är ju bara vatten…
Body Balance en morgon.
Nike Training Club innebär fullt kötteri och vi fick låna en uteservering med tak när vädret var som värst. Himla bra blev det! 
Fighting Face ?
AfHo dans i kvällssol med greker som stannade upp och hängde med! 

Nån timmes strandhäng innan flyget hem hann vi med. Tur det! 
Maten underbar…desserterna…nä, fy, ingen hit. Parfymig glass och konstiga bakverk proppade med gelatin. Tur att man kunde köpa Snickers runt hörnet ?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *