VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredagstacos…som alltid…

God kväll!

Japp! Här kör vi tacos för hela slanten precis som alla fredagar senaste 4 månaderna MINST! Hahaha! Det gäller att variera både skal, chips, bröd och tillbehör. Idag bidde det räkor till. Jädra gott faktiskt! 
Imorgon är det fotbollsmatch för Melwin och jag ska servera bröllopstårta. Hoppas, hoppas, hoppas det blir bra väder! Sen är det en sån där härlig helg med planering inför min årliga träningsresa till Greklandsresa som bär av på torsdag, ååååh, längtar! Jag fnular på ett riktigt köttigt Beach BootCamp pass, Pilatespass och en Nike Training Club. Vi kommer att knata upp för Olympusberget igen och i år har jag köpt en genialisk liten midjeväska på Stadium. När köpte man en midjeväska sist? Kanske när jag var typ 6 år ? Den här gången ska den fyllas med vattenflaska, kokt ägg och en King Size Snickers. Min belöning på toppen. 
Ha nu en riktigt härlig helg ni med!
Imorgon är det Eurovision. Hmm…kanske ska ta en flukt ändå..


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *