God kväll!
Vilka fantastiska dagar det har varit! Oh my vad underbart det är när värmen plötsligt slår till och solen gassar!
Vi har varit ute hela dagarna med undantag för en hel del bakning av bröllopstårta för min del. Den serverades igår och jag tror den blev bra. Vanilj- och citronbottnar med mangomousse och passionsfruktsmousse. Klämde in en marängbotten också för att få lite crunch. Spacklad med creamcheesegrädde för att få den lite fräsch och inte så söt. Ni ska få receptet i veckan.
Grillen har fått sig en rivstart och ikväll kom grannarna över på en spontanare och vi rockade loss med hemmagjorda hamburgare. Är ju så gott!
Här har ni en härlig och väldigt enkel efterrätt till sommarens alla middagar! Jag blev sugen på rabarber och hallon men ni väljer dom frukter och bär ni har hemma. Jag sötade inte bären nånting i formen utan ville ha kvar en massa härlig syrlighet i kontrast till det knäckiga täcket. Mums mums!
Åh vad gott! Älskar rabarber 🙂
Vad härligt! Samma här! Löv it löv it!
Hej
Kan man ta vanlig mjöl istället för glutenmix? Jag har gjort Monika Ahlbergs jordgubb och rabarber paj år efter år nam nam. Ska testa denna med,omväxling skadar inte-:)
Men åh vad gott! Älskar hallon- och rabarberpaj! Måste jag göra till i sommar 🙂
Jag med! Så gott och somrigt!
åh rabarber! vilka minnen jag har till den.. växten? plantan? haha. Gott iallafall!
Hallon, rabarber och kardemumma.. Supersmaker, gott!! 🙂
Mums, den tårtan lät ju helt himmelskt god! 🙂
Hihi, den är ganska schysst faktiskt ?
Helt klart min typ av paj 😀
Åå så mumsigt!