VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Haupt Lakrits

Jag trodde ALDRIG jag skulle säga det men jag älskar lakrits. Japp! Jag tycker det är så förbannat gott med alla olika sorter som finns och ju mer jag lärt mig desto mer uppskattar jag alla nyanser. En favorit i lakritsdjungeln är ett märke som heter Haupt Lakrits! Ett svenskt märke med riktigt kvalitativa produkter som ni bara måste testa. 
 
Gå in på www.lakrits.se för att se och sukta efter alla härliga sorters lakrits. Jag lovar att du kommer hitta en favorit för det finns nåt för alla smaker där!
 
Nu kommer dom med en ny smak som jag blev så glad över att få smaka, nämligen en liten rund pralin som heter Fika! Tänk dig en liten chokladboll med mjölkchoklad och mörk choklad smaksatt med espresso, en segt härlig kärna av mjuk lakrits och allt rullat i kokos! Alltså, sååå god! 

Som vanligt, jag öppnar burken med dessa små delikatesser, smakar en, och…hetsäter hela burken! Hahaha! Jag kom på mig själv nånstans halvvägs och kom på att jag skulle fota bollarna, hahaha, la papper i burken för att fylla upp dom saknade bollarna, klick, klick, tog dom sista och drog och hämtade kidsen. Jag kan INTE ha godis hemma. Så är det. 

Jag älskar även deras lakritspulver som finns i alla möjliga sorter och ursprung. Bäst tycker jag om lakritspulvret från Kalabrien, ååååh, Vilén smak! Så jädra gott i smörkrämer till bakverk eller att koka ihop med en liten skvätt balsamvinäger att hälla över laxen. Jo! Testa! 

Kommentarer


  1. Anonym 28 april, 2016 on 14:52 Svara

    Lät verkligen spännande 🙂

  2. anneliesblomsterochbakverk 28 april, 2016 on 15:29 Svara

    Jag som alltid älskat lakrits blir extra glad över utvecklingen och att man kan hitta lakritspulver i butik. Lakrits är verkligen en härlig smaksättare och krydda – till mycket! Och ja, den där burken tog snabbt slut 😉

    • Caroline Ahlqvist 29 april, 2016 on 16:49 Svara

      Eller hur! Swish swosh så var den slut, hahaha! Nu finns ju lakritspulver överallt! Kram till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *