VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En veckas lugn ❤️

Det behövde vi, min älskade karl och jag. Inga barn, inga mobiler, bara sol, värme, strand, god mat och lugn. Ååååh vad vi har njutit! Teneriffa levererade! Bloggen dog i några dagar men det ser ut som att ni stod ut med det 😄 Men, nu är vardagen i full gång igen och det är inte så dumt det heller. 
Idag har jag bakat typ hela dan men tyvärr inget som kan visas här så det får ni vänta lite på. Har ni några önskemål på bakverk här på bloggen? Då vill jag mer än gärna höra dom! 😃
Jag säger god natt, hörs imorgon. 
Fantastisk tapas
Europas största vattenland Siam Park
Barnsligt kul! 
All inlusive betyder dessert alla dagar 
 Fan vad jag älskar den här karln. Min Tobbe. 10 år tillsammans och förhoppningsvis resten av livet ❤️

Kommentarer


 1. Anonym 20 april, 2016 on 18:29 Svara

  De såg inte helt fel ut de där! 😃 Jag önskar mig glutenfritt, gott och nyttigt 😃 Sedan undrar jag hur ni gör på veckorna med middagar, jag älskar att laga mat men de slutar alltid att de tar 2 h, och på en vardag är man inte alltid så sugen på å äta vid 19, hur lyckas du med snabba och goda och iallafall hyfsat nyttiga maträtter? 😊

 2. Anonym 20 april, 2016 on 18:29 Svara

  De såg inte helt fel ut de där! 😃 Jag önskar mig glutenfritt, gott och nyttigt 😃 Sedan undrar jag hur ni gör på veckorna med middagar, jag älskar att laga mat men de slutar alltid att de tar 2 h, och på en vardag är man inte alltid så sugen på å äta vid 19, hur lyckas du med snabba och goda och iallafall hyfsat nyttiga maträtter? 😊

 3. Anonym 23 april, 2016 on 21:23 Svara

  GODA kavlade kakor!

 4. Caroline Ahlqvist 25 maj, 2016 on 21:37 Svara

  Vilka bra input! Kanon! Ja, vardagsmaten är ett jädra pyssel men några tips kan jag nog klämma ur mig 😄

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *