VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hälso Bars!

God dagens!
 
Jag är fortfarande helt uppfylld av gårdagens bombastiska heldag hos Fredrik i Hofors! jag och Karin hann med nästan hela avsnitt 4 av Carro & Karin Hemmafixarna och resultatet i Fredriks kök blev fasen fantastiskt!
 
Idag har jag faktiskt kunnat knåda precis som vanligt och ryggen känns mer eller mindre bra…eller nästan helt iallafall. Nu jädrar ska här köttas coreträning!
 
Ikväll ska jag besöka mina gamla hoods, Vallentuna och baka Hälso Bars på Korpens årsmöte. Det var liksom på Vallentuna Korpen som jag startade min bana som gruppträningsinstruktör! Jag hade precis lagt av med Thaiboxningen pga av att lokalen skulle flyttas från Vallentuna in till Söder så jag letade upp nåt alternativt ställe att träna på. Hittade Korpen och deras Box & Kick pass i Ekebyskolans jumpasal precis bredvid området där jag bodde då. Jag körde några klasser och en dag kom instruktören, Ulrika Skarin fram till mig. ”DU ska bli vår nya instruktör för Box & Kick!” Vad faan, är hon helt slut i skallen tänkte jag?! Jag som hatar att stå inför folk och prata! Boxas kan jag men inte inte instruera inför betalande medlemmar, fyyyy. Jag tackade direkt nej och fortsatte komma som deltagare men hon gav sig inte, den där Ulrika, härliga kvinnan, hahaha! En kväll efter klassen så kom hon fram till mig och sa ”Nästa helg har jag bokat in dig på en grundkurs som gruppträningsinstruktör på Idrottshögskolan!” Jag bara garvade och stirrade på henne med gapande mun. Hon är ju inte riktigt klok! KAN HON INTE BARA GE UPP! Men där och då så sa jag till slut ja och hon flinade och tog i hand. Hon fick som hon ville och jag började instruera Box & Kick, gick utbildning i Body Pump och Medelgympainstruktör.
 
Det är bland det bästa beslut jag tagit. Dels för att utmana mig själv och kliva ur den här gröna trygga zonen som man så gärna traskar runt i år ut och år in för att kliva in i en zon som var ta mig fan illröd och brännhet! Det har gått 15 år och jag kör på och hoppas kunna göra det tills jag ser ut som ett russin med vitt hår i tofs, hahaha! Det är en helt fantastisk känsla att se deltagare ta i så svetten sprutar och samtidigt se lyckan i ansiktet. Se hur människor börjar längst bak i salen i början på en termin, lite osäkra för att sen våga sig fram närmre scenen och känna sig starka och trygga i sin kropp. Gåshud, jo, det är fasen gåshud!
 
Tack fantstiska Ulrika för att du är den du är! 
 
 
Hörni, innan jag börjar böla så ska ni få receptet på mina Hälso Bars! Here it is, klicka på länken!
 
 
 Hälsobars
 
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *