VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ryggskott, kakbakning och syrade grönsaker

Det var min dag det. Fick ryggskott igår morse, suck. Kidsen somnade i soffan framför mellon i lördags och jag bar upp båda två uppför trapporna och råkade vrida mig i en skev jädra skruv för att tända Milous nattlampa.. Knakade till lite smått i svanken men inget mer med det. Vaknade upp och hade nervsmärtor i hela jävla länden. Favorit i repris. NOT. Jag är tydligen inte Pippi Långstrump…Hittade ingen vikarie till min morgonklass på SATS igår morse men drog upp en deltagare (som tur var gamla chefen) på scenen som fick vara kropp medan jag snackade mig igenom klassen. Puh, baksidan med att jobba som instruktör…på söndagar kl 09.15. 
 
Jaja, kunde iallafall inte massera idag utan har bara vankat omkring hela hela dan och provbakat recept, groddat Alfalfafrön, fixat med bokföringen, lagat middag och syrat grönsaker. Huslig in i 180! Men allt som annars konstant plockas upp från golvet ligger kvar i högar såsom tvätten, leksaker under vardagsrumsbordet, handdukar på golvet, grus i hela hallen osv. Har inte suttit ner en enda sekund för det är fasen det värsta för ryggen. Rörelse, rörelse och åter rörelse. Känns himla mycket bättre nu faktiskt och nästa vecka har jag tid hos Osteopaten, då blir det helt och rakt igen.
 
1 kg vitkål, morötter och rödkål i full fart med att syras! Värsta bästa maten till tarmbakterierna och i sin tur immunförsvaret. Mer om det och recept kommer! 
 
Imorgon blir det en härlig dag från morgon till kväll! Jag och Karin ska spela in vårt 4:e avsnitt av vårt program Carro och Karin och vi ska faktiskt vara hemma hos Fredrik Nyle’n hela dan! Wohooooo!!! Han sa ju upp sig från sitt jobb här i Stockholm och flyttade tillbaks till Hofors med sin härliga Emil för att helt satsa på bloggen  Fredriks Fika, skriva bok och fota! Alltså, tänk att kunna göra så, vilken dröm! Älskar när människor bara kör!
 
 
Jag tar med mig en LowCarb Paj med kyckling, broccoli och fetaost till lunch och rawfoodbollar med lakrits för oss att smaska på i bilen. Tar ju drygt 2 timmar att köra men det blir bara mysigt med Karin bredvid!
 
Hörni!
Har ni några önskemål på snickerier, pyssel eller bakning i vårt program??? Åh, det skulle vara så kul att höra vad ni önskar se! Kom med input för tusan! Inspelningen imorgon är till April så gärna lite somriga recept och pyssel!
 
Nu ska jag packa ihop alla ingredienser till morgondagens bakning och jag kan teasa med att det blir nånting himla smarrigt till en kopp te eller kaffe….glutenfritt…äh, ni får se! 1:a April släpper vi avsnittet!
 
GOOOOOOOOD NATT!
 
 
 
 

Kommentarer


 1. Anonym 14 mars, 2016 on 20:55 Svara

  Pajen såg verkligen god ut!

 2. Anonym 14 mars, 2016 on 21:44 Svara

  Hade varit roligt att få lära sig olika metoder att spritsa t.ex tårtor på:)

 3. Anonym 18 mars, 2016 on 17:35 Svara

  Oh längtar tills receptet på syrade grönsakerna kommer upp :)

 4. Caroline Ahlqvist 16 mars, 2016 on 22:49 Svara

  Härlig idé! Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *