VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Chinskurs på LofsanStudio!

God dagens!
Den här lördagen startade verkligen i hälsans tecken! Jag har ju tagit tag i min gymträning igen efter ca 10 års break. Styrketränade jättemycket förut och älskar det så mycket! Skulle vilja träna varje dag om tiden fanns. Men, småbarn och 3 jobb betyder mindre tid för träning och dom timmarna jag är på gymmet vill jag maxa och effektivisera så gott jag kan. Jag tänker basövningar, drag, press och böj. Alltså, chins/pullups, militärpress, knäböj, utfall, marklyft, rena övningar som tar bra i hela kroppen. Kort tid på gymmet och en jädra stark kropp! Good good!
Så, efter att ha lyssnat på fantastiska podden Styrkebyrån med Johanna Barvelid och Clara Fröberg så fick jag nys om att LofsanStudio har workshops i olika grundövningar såsom marklyft, chins/pullups/ knäböj mm. Jag bokade direkt en chins/pullups och fifasen vad jag är inspirerad nu! Wihooooo!!! Händerna gör ont som in i helvete men det går över. Då drar jag till gymmet och övar ?
Så himla läcker träningsstudio! 
Grundaktivering av skuldrorna.
Tack för en härlig förmiddag! Älskar att ni inspirerar kvinnor till att bli STARKA! Mer styrka åt folket! 

Kommentarer


  1. J 6 mars, 2016 on 05:52 Svara

    Heja heja!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *