VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vinn presentkort på KitchenTime!

JABADABADOOOOO!!!
 
Det här är ett hett tips till er som gillar att rocka loss i köket! Baka, äta, laga mat och duka fint med vackra saker. Kitchentime.se är en sida där man hittar allt man söker inom just detta område. Snabb leverans är det också vilket uppskattas då jag gärna går in på nätet i panik och bara måste få tag på typ spritspåsar eller så. 
 
Nu kan ni vinna ett presentkort på Kitchentime.se till ett värde av 500:-
😃 Det låter väl lite härligt? En vinnare meddelas nu på söndag. Hur man tävlar? Jo, så här:
 
Berätta vilken kökspryl som du bara inte klarar dig utan och varför! 
Skriv här under i Kommentarer.
 
Jag ska visa vad jag beställde sist jag var inne och klickade mig runt!
 
En silikonform för minibrownies eller andra små bakverk från Lekue. Glass kanske? 
 
100-pack med stora engångsspritspåsar från Exxent. Lööööööv it! Ett riktigt måste i mitt kök!
 
Ett efterlängtat bakgaller från Patisse där kakor och annat ska få svalna efter gräddningen. 
 
En MAC-kniv till Melwin så han kan börja skära grönsaker och annat till middagen utan att skada sina små fingrar! Har velat ha den här kniven länge och nu slog jag till. Han blev superglad och lite stolt över att ha sin alldeles egna kniv i köket! Härligt!
 
En turboballongvisp från Cuisipro! Den lösa lilla kulan inuti vispen sätter ännu mer fart på smeten och grädden!
 
Snyggt set med bakskålar och måttfrån Joseph Joseph i en jädra smart lösning som tar liten plats i skåpet. Blir lite kär i alla fina färger. 

Kommentarer


 1. Felicia 2 mars, 2016 on 20:20 Svara

  Hej, en super viktig pryl i vårt kök här hemma är slickepotten. En helt underbar liten figur som används var och varannan dag!

 2. Ewelina 2 mars, 2016 on 20:26 Svara

  Kort svar: Slickepotten

  Den används väldigt ofta hemma hos mig, den är verkligen ovärderlig!

 3. Lena 2 mars, 2016 on 20:28 Svara

  Jag klarar mig inte utan min stavmixer med tillhörande lilla matberedare. Så mycket tid som jag sparar när jag gör mycket raw food, smoothies och andra nyttigheter! Nu vill jag sååå gärna köpa en glassmaskin för att kunna göra smarrig glass i sommar!

 4. Gabriella 2 mars, 2016 on 21:04 Svara

  Jag använder dl måttet dagligen 😂
  Allt från välling till brödbaket !
  Jag vill så gärna vinna å köpa kniven till 6åriga sonen som inte heller får använda kniven hemma! Han vill så gärna hjälpa till i allt jag gör i köket 😊

 5. Anonym 2 mars, 2016 on 21:13 Svara

  Älskar att baka och äta muffins och tycker därför väldigt mycket om mina muffinsplåtar!

 6. Anonym 2 mars, 2016 on 21:25 Svara

  Nått jag använder varje dag så är det min kära mixer, perfekt att göra innehållsrika smooties till mellis eller lätt lunch! :-)

 7. Therese 2 mars, 2016 on 21:32 Svara

  Jag skulle inte klara mig utan min Ankarsrum assistent. Jag gör i stort sett allt i den och jag har nästan alla tillbehör. Den är bara ett måste, speciellt för mig som ÄLSKAR att baka bröd. Brödet blir helt fantastiskt bra efter en omgång i den.

 8. Therese 2 mars, 2016 on 21:35 Svara

  Jag skulle inte klara mig utan min Ankarsrum assistent. Jag gör i stort sett allt i den och har nästan alla tillbehör, den gör det lätt för mina barn att vara med i köket också :) den är ett måste, speciellt för mig som älskar att baka bröd. Degen blir helt fantastiskt bra.

 9. Lena 2 mars, 2016 on 21:45 Svara

  Efter en stunds tänkande så måste jag säga slickepotten helt klart! Sån jädra bra uppfinning , kan användas till mycket!

 10. Nadia 2 mars, 2016 on 21:45 Svara

  Jag skulle inte klara mig utan min Ankarsrum assistent och alla de tillbehören jag har! Fick den och tillbehören i 20-årspresent (4 år sedan nu) och har använt den näst intill varje dag sedan dess. Brödbak, strimlande av grönsaker, riva ost, mala kött, mixa smoothies, mala mandel, göra äppelmos, ja allt! Den är helt enkelt nödvändig för mig!

 11. Helena 2 mars, 2016 on 21:55 Svara

  Jag älskar min nyinköpta (till jul) knäcktratt, så skönt att slippa allt sull☺

 12. Joy 2 mars, 2016 on 21:55 Svara

  Jag klara mig inte utan min provsticka! fånigt kanske men den används till både att kolla potatis och allt från bröd,till muffins osv. För mig är den viktig 😀

 13. Anonym 2 mars, 2016 on 21:57 Svara

  Mina globalknivar och en liten rostfri tvål, den är fantastisk när man vill få bort dålig lukt på händerna. Inte många som känner till den och jag brukar tipsa om den till kunder som ska köpa något litet i gåva. :)

 14. Joy 2 mars, 2016 on 21:57 Svara

  Jag klara mig inte utan min provsticka! fånigt kanske men den används till både att kolla potatis och allt från bröd,till muffins osv. För mig är den viktig 😀

 15. Helena 2 mars, 2016 on 22:00 Svara

  Jag älskar min knäcktratt, så skönt att slippa allt kladd.

 16. Elin 2 mars, 2016 on 22:10 Svara

  Det var en svår fråga då det är mycket saker jag inte klarar mig utan i köket. Jag fick tänka till ordentligt vad jag verkligen inte klarar mig utan och kom fram till att bra skålar att använda när jag bakar är nödvändigt. Det är en rätt simpel sak som många tar för givet, men när jag flyttade ihop med min pojkvän hade han inte en ända bra skål/bunke så jag fick baka i kastruller eller en kantig glasskål (den var inte så stor så fick använda kastrullerna när jag behövde mer plats). Därför måste jag säga att bra skålar i olika storlekar är något jag värdesätter!

  Kram på dig <3

 17. Jessica Sundberg 2 mars, 2016 on 22:14 Svara

  Jag klarar mig inte utan en bra vass kniv. Det är A och O i ett kök!

 18. Sofia 2 mars, 2016 on 22:15 Svara

  Oj jisses, måste man välja en grej ?? Men måste jag favorisera en av alla dessa fantastiska kökssaker måste jag nog välja termometern. Så användbar, att baka eller laga mat utan en termometer funkar liksom inte. Det går att lyckas med i princip allt 👌 skulle vara så kul att vinna ett presentkort då jag nu flyttar in i min första egna lägenhet och har eTT helt kök att fylla med nödvändigheter (och andra roliga saker 😀)

 19. Sofia 2 mars, 2016 on 22:18 Svara

  Termometern !!! Världens bästa grej. Lyckas med allt och allt blir super men termometern. Skulle vara superskoj att vunna ett presentkort då jag precis fått min egna lägenhet och har ett kök att fylla med nödvändigheter (och annat skoj) 😄

 20. Jenny H 2 mars, 2016 on 22:20 Svara

  Jag skulle inte klara mig utan potatisskalaren!! Dock skalar jag inte mycket potatis, så "skalaren" skulle passa bättre att säga. Vi skalar flera gånger varje dag! Barnen äter grymt mycket morötter, som skalas. Dottern äter päron varje dag, som beställs utan skal. Sonen vill ha äpple utan skal. Och jag älskar kiwi i yoghurten till frukost, även den utan skal- även om kiwi rekommenderas att ätas med skal… Urk;)

 21. Josefin 2 mars, 2016 on 23:07 Svara

  Måste ändå säga att mitt zestjärn är min bästa bakpryl! Så många gånger tidigare man försökt smaksätta muffins med citrus och man fastnat om och om igen och fått med "vitt", och man nästan svurit över det där stora klassiska rivjärnet på fot. Eller som dekoration – hyvla choklad tunt tunt med zestjärnet blir så fint, något som man klumpigt försökte med kniv innan! En hjälpreda som gör att man längtar istället för att dra sig för att hyvla/riva smaksättning och dekoration. Hurra för saker som sprider ännu mer bakglädje och inspiration!! :) För den fina vinsten hade jag velat hitta ännu fler inspirerande och roliga bakprylar för att fortsätta utvecklas inom bakningen!

 22. Louice Abrahamsson 2 mars, 2016 on 23:26 Svara

  Det jag inte skulle klara mig är utan tvekan rätt å slätt en degskrapa! Funkar till det mesta såsom skära kakor, skära ugnspannkaka, skrapa rent bakbord/köksbord från intorkat klet mm. En riktigt allroundpryl!

 23. Anonym 2 mars, 2016 on 23:48 Svara

  Det jag inte skulle klara av att baka utan är dl måttet då den är själva ingrediensen till att själva bakverken smakar som den ska. Med hjälp utav dl mått som mäter hur många dl socker,vetemjöl och andra ingridienser man ska ha i en kaka man bakar. /Aminah Kamaly

 24. Anna 3 mars, 2016 on 00:07 Svara

  Jag klarar mig inte utan slickepotten, använder den till det mesta både bak och matlagning.
  Eftersom man älskar att baka och det finns så många fina slickepottar nuförtiden så äger jag några stycken nu :)

 25. Martin 3 mars, 2016 on 06:51 Svara

  Termometern har jag lärt mig att älska. Grymt skönt att kunna veta om något är färdigt eller inte.

 26. Martina Hammar 3 mars, 2016 on 07:29 Svara

  Godmorgon:-). Jag tycker att det bästa köksredskapet är vår Multiquick stavmixer. Används flitigt av hela familjen. Hacka, vispa, mixa ihop och till goda smoothies.
  Ha en härlig dag

 27. Ida 3 mars, 2016 on 07:39 Svara

  En mortel bara måste man ha! 👍
  Den är så otroligt bra!
  Ger intensiv smak och god arom!
  Färdigmalda kryddpåsar kan kasta sig i ån! 😉
  Om man maler chia innan det blir gröt!
  Får man i sig fler näringsämnen, bara genom några stöt!
  En mortel är så himla bra!
  Jag använder min varenda dag! 💖

 28. Ella 3 mars, 2016 on 07:45 Svara

  Min matberedare är mitt bästa köksredskap. Har en som är helt fantastisk och kan fixa nästan allt.

 29. Anonym 3 mars, 2016 on 07:52 Svara

  Min Evolution bakeware låga bakform från OBH Nordica till alla "långpannakakor" – perfekt resultat.

 30. Gülay 3 mars, 2016 on 09:15 Svara

  Utan min Kitchen Aid Köksmaskin klarar jag mig inte i köket. Jag har alltid haft kroniska verkar i mina armar,därför hade jag svårt med att knåda degen. Men med en sådan köksmaskin går det hur bra som helst. Varje gång jag bakar bullar blir jag så stollt över mig själv. Köksmaskinen är även en fröjd för ögat,där den står i mitt kök. Jag håller mina tummar hård.

 31. Jennika 3 mars, 2016 on 09:31 Svara

  En digital köksvåg! Jag väger upp allt!
  Pasta, mjöl, sirap, det mesta! Så mycket smidigare och mer exakt än att mäta upp med decilitermått. Dessutom går det mycket snabbare att bara hälla ner direkt i bunken (och det blir lite mindre disk! 😉 )

 32. Karin 3 mars, 2016 on 10:00 Svara

  Bakplåtsunderlägg : papper, teflon, silikon, självhäftande. Det måste jag alltid ha hemma. Det är så tråkigt och bökigt att diska plåtar så underlägg måste j ag alltid ha hemma. Helt ovärderligt när jag ska klä springformen till tårtbotten.

 33. Frida Elmgren 3 mars, 2016 on 10:02 Svara

  Hej hej!

  Min kaffepress! Jag måste få i mig kaffe på morgonen för att vakna och denna pressen gör att kaffet blir underbart gott. Och jag vaknar till en ny underbar morgon :)

 34. Annette 3 mars, 2016 on 11:07 Svara

  Slickepotten är ovärderlig i mitt kök, inte bara vid bakning utan även vid matlagning, no waste dessutom, win-win!

 35. Joy 3 mars, 2016 on 11:19 Svara

  Jag klara mig inte utan min provsticka! fånigt kanske men den används till både att kolla potatis och allt från bröd,till muffins osv. För mig är den viktig 😀

 36. vera - swedish food mafia 3 mars, 2016 on 11:36 Svara

  Jag klarar mig inte utan slickepotten. Det är så mycket den kan göra, platta ut, dela upp, röra och blanda. Få ner all smet i formen från bunken eller få upp den där sista överblivna smeten som sitter på kanten så man kan äta den! Det spelar ingen roll vad jag bakar, jag avvänder den alltid!

 37. Jessica Hellström 3 mars, 2016 on 13:32 Svara

  Min Margrethe-skål går varm här hemma, inte bara till bakningen där den är självklar, utan även till röror, såser, mixer och allt man behöver för att laga mat, speciellt imponerad är jag över locket som följer med, grymt skönt att förvara den färdigvispade grädden i kylskåpet tex utan att byta bytta.

 38. Birgitta 3 mars, 2016 on 18:14 Svara

  En udda grej som jag använder hela tiden är mekanisk glasskopa (sån med en "påputtare" så att innehållet/kulan skärs ut ut skopan). Har i flera olika storlekar och använder när jag ska baka kakor, hur bra som helst eftersom kakorna får samma storlek och man slipper värma kakdegen med varma händer.

 39. Johanna 3 mars, 2016 on 18:44 Svara

  Om jag måste välja så får det nog bli min köksvåg. När jag bakar så föredrar jag att väga ingredienserna och då är min köksvåg underbar.

 40. Paola 3 mars, 2016 on 19:54 Svara

  Eftersom jag inte klarar av att laga mat och baka utan citrusskal, är ett riktigt bra zestjärn en absolut nödvändighet i mitt kök!

 41. Camilla J 3 mars, 2016 on 20:43 Svara

  Kaffebryggaren! Att starta dagen med hett, gott kaffe med maken och massa tända ljus är så härligt! Ingen bra dag utan kaffebryggaren! Kram

 42. Hanna B 3 mars, 2016 on 20:45 Svara

  Jag säga slickepott, som många andra…men det är nog den grej som används dagligen i köket, både vid bak och matlagning :)

 43. Hanna B 3 mars, 2016 on 20:48 Svara

  Slickepott säger jag, alla gånger!!! Är den grej som används varje dag i köket, både till mat och bak :)

 44. Mikaela 3 mars, 2016 on 21:07 Svara

  Helt klart stavmixern nu när minsteman börjat äta riktig mat, så smidigt att bara köra ner och trycka till lite och vips har man härligt tillsatsfritt ekokäk till sin bebis :)

 45. Angelica 3 mars, 2016 on 21:22 Svara

  Mitt dl mått som rymmer 5dl använder jag varje gång jag bakar! Helt klart den bästa prylen :)

 46. Angelica 3 mars, 2016 on 21:22 Svara

  Mitt dl mått som rymmer 5dl använder jag varje gång jag bakar! Helt klart den bästa prylen :)

 47. Angelica 3 mars, 2016 on 21:22 Svara

  Mitt dl mått som rymmer 5dl använder jag varje gång jag bakar! Helt klart den bästa prylen :)

 48. Anonym 3 mars, 2016 on 23:30 Svara

  Tänkte precis skriva kaveln utan handtag men kom på att det är vågen. Vågen använder jag alltid i bakning och brödbak 😃

 49. Anna Lundqvist 4 mars, 2016 on 06:35 Svara

  Eftersom jag vispar mycket och handlederna inte fixar manuell vispning så hade jag aldrig klarat mig utan min elvisp.

 50. Maria 4 mars, 2016 on 09:00 Svara

  Elvispen såklart. Den är smidig att använda till att blanda degar, toppingar och vispa grädde. Den är ovärderlig och ett kök är inte komplett utan den1

 51. Hanna 4 mars, 2016 on 13:45 Svara

  Slickepotten var det första jag kom och tänka på! Används till allt. Så bra uppfinning! Man vill ju ta vara på allt det goda i bunken, ingen smet i vasken inte 😀

  • Caroline Ahlqvist 6 mars, 2016 on 22:58 Svara

   Hej Hanna!
   GRATTIIIIIIIS!!! Mail har kommit till dig! Du vann tävlingen! Kraaaam! 😃

 52. Hanna B 4 mars, 2016 on 14:44 Svara

  Ett tredje försök till inlägg 😯
  Jag älskar verkligen mina slickepottar, de används varje dag i köket, både till mat och bak. Smidigt att röra med, skrapa ur, platta och göra mönster med :)

 53. Anonym 4 mars, 2016 on 16:45 Svara

  Min 30 år gamla köksassistent som farmor letade reda på i källaren när jag beklagade mig över att de nya är så dyra! Den funkar finfint, har alla möjliga tillbehör samt en tillhörande instruktionsbok med övningsrecept så man garanterat ska lyckas med sitt bakande!

 54. Rebecka 4 mars, 2016 on 16:50 Svara

  Min 30 år gamla köksassistent som farmor letade reda på i källaren när jag beklagade mig över att de nya är så dyra! Den funkar finfint, har alla möjliga tillbehör samt en tillhörande instruktionsbok med övningsrecept så man garanterat ska lyckas med sitt bakande!

 55. Annika Andersson 4 mars, 2016 on 17:11 Svara

  Min riktigt fina kockkniv klarar jag mig inte utan.

 56. Elin 4 mars, 2016 on 17:30 Svara

  Klarar mig inte utan min mixer! Använder den varje dag till att göra smoothies, nyttig glass eller smaksätta yoghurten.

 57. Paula 4 mars, 2016 on 18:28 Svara

  Förutom alla basgejer som bra knivar, skärbrädor och skålar så måste jag svara min tesil. Den används dagligen till teet. Men den är även super att ha när jag siktar florsocker över kakor.

 58. Malin 5 mars, 2016 on 07:02 Svara

  Hm, morotsskalare, vattenkokare, degslev är viktiga. Men efter att ha levt med handdisk i 8 år och sedan ha renoverat köket och gjort plats för denna fantastiska mackapär så är svaret ändå enkelt: vår fantastiska diskmaskin!

 59. Negin 5 mars, 2016 on 11:59 Svara

  Äälskar matlagning och utan vassa knivar blir jag gaalen, kan vara graviditets hormonerna med hehe. Får snabbt ont i handleden.

 60. Helena i Uppsala 5 mars, 2016 on 15:19 Svara

  potatisskalare som jag även använder till att strimla och "riva" med. Jag brukar ta med en till Mellanöstern och efter månadens slut skänker jag den till hushållet.

 61. Johanna W 5 mars, 2016 on 22:54 Svara

  En digital köksvåg är något jag inte klarar mig utan i köket, särskilt vid bakning. Jag bakar ofta glutenfritt då min bror är glutenintolerant och glutenfria mjölprodukter är så svåra att mäta i mått. Dessutom sparar man på disk när man bara ställer bunken på vågen och skickar i alla ingredienser. Enkelt och smidigt!

 62. Johan 6 mars, 2016 on 00:14 Svara

  Min starka mixer! Alla redskap är oersättliga för mig, men smoothies har haft en stor positiv påverkan på mitt liv. Det blev en inkörsport till alla underbara grönsaker.

 63. Chenge 6 mars, 2016 on 00:19 Svara

  Min lilla köksvåg! Jättebillig men har verkligen gjort det lättare att följa alla bakrecept!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *